Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Demeeuw account

Vacature Planontwikkelaar Concepten

Samenwerken, hart voor de zaak, een goede dosis Brabantse humor en géén dubbele agenda. Zo komt de Meeuw tot de beste oplossingen. Als Planontwikkelaar krijg je de kans om de groeipotentie van De Meeuw verder te benutten en door te bouwen op het stevige fundament dat er ligt. Jij kunt kansrijke ambities omzetten naar daadwerkelijke resultaten. Samen met opdrachtgevers en gebruikers zullen oplossingen ontwikkeld worden voor nu en voor later, die bijdragen aan een duurzame leefomgeving. Hierbij wordt door jou ingespeeld op de groeiende behoefte aan modulaire circulaire huisvestingsoplossingen.

Functieomschrijving
In deze rol rapporteer je aan de Commercieel Directeur. De nadruk ligt op het vertalen van de wensen van de klant naar concrete en soms vernieuwende mogelijkheden in een aanbesteding of bouwteam traject. Als Plantontwikkelaar Concepten ben je in staat om een vertaling te maken van de klantwensen naar de specifieke concepten van De Meeuw. Je werkt hierbij nauw samen met de afdeling Research & Development en de sector teams.

Je bent intern vanaf de initiatieffase bij het ontwikkeltraject betrokken en je denkt mee over de voortgang, de engineering en de financiële haalbaarheid van projecten.

Als Planontwikkelaar Concepten ben je samen met de Accountmanagers verantwoordelijk voor de gekozen strategie, vertaling van de strategie naar haalbare concepten en voor de aanbiedingen die de klant ontvangt. Samen met de sector teams worden plannen ontwikkeld waarin prijs, kwaliteit en product in overeenstemming zijn met wat de klant verwacht, of deze verwachtingen zelfs overtreft.

Je hebt als “bruggenbouwer” dan ook oog voor de diverse disciplines. Je weet deze disciplines te verbinden en zo de afgesproken doelstellingen te behalen. Je bent dus eigenlijk gewoon de ondernemer binnen onze onderneming. Deze aanpak sluit naadloos aan op de vraag van de klant en is gefundeerd op het modulaire bouwsysteem van De Meeuw, waardoor we optimale proposities ontwikkelen.

Planontwikkelaar Concepten

GEPLAATST
7 mei 2021

STANDPLAATS

Oirschot

DIENSTVERBAND

Fulltime (40 uur)


Jouw taken:
Kernactiviteiten zijn onder andere:
• Het meeontwikkelen van concepten in onderscheidende tenders;
• Het ontwikkelen van concepten voor wonen, zorg, bedrijven en onderwijs
• Het bieden van ondersteuning bij haalbaarheidsstudies en kostenramingen;
• Het signaleren van planoptimalisaties, risico’s en kansen;
• De ‘mede aansturing van het werk van derden, zoals architect en constructeur.

Jouw competenties:

• Je hebt affiniteit met het vertalen van de klantvraag in oplossingen en adviezen;
• Je hebt affiniteit met architectuur en je hebt kennis en ervaring van conceptuele projectontwikkeling;
• Je bent proactief en hebt een scherp analytisch vermogen
• Je bent een teamplayer met relevante kennis om disciplines te verbinden.
• Je bent een positieve verbeteraar en denkt in kansen en oplossingen.

Opleiding en ervaring:

• Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau met een opleiding richting Bouwkunde, Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar;
• Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol;
• Je hebt relevante ervaring met concept ontwikkeling;
• Je hebt ervaring met de ontwikkeling van woningbouw en of zorg projecten/concepten;
• Je hebt ervaring met vastgoed rekenen;


Waar kom je te werken?
Bij De Meeuw! Niet een traditionele bouwer of systeembouwer maar een passievolle geïndustrialiseerde gedigitaliseerde bouwer die inzet op de behoefte aan betaalbare circulaire bouw. Er wordt pro-actief en ondernemend gewerkt. De lijnen zijn kort.

Toekomstbouwen met De Meeuw

Met zijn eigen productieomgeving beweegt De Meeuw zich al meer dan 90 jaar soepel in de wereld van flexibele huisvesting, waarmee wij een thuis scheppen voor particuliere bewoning en een nieuwe horizon voor de huisvesting van bedrijfsleven, onderwijs & overheid en zorg. Met onze doordachte modulaire bouwmethode creëren we een circulaire wereld waarmee we ons met recht toekomstbouwers kunnen noemen. Van het Versnellingshuis Nederland circulair! mag De Meeuw daarom in 2021 de ‘digitale rozet’ dragen. Een digitale medaille die we kregen voor ons aandeel in de circulaire transitie. Een inspirerend omgeving voor de kennisontwikkeling onze medewerkers, maar ook voor die van onze partners en opdrachtgevers.

Bedrijfscultuur

De toekomstbouwers van De Meeuw maken het verschil in een informele setting. Door samen te werken met een ‘blauw’ hart voor de zaak, de juiste dosis Brabantse humor en gebrek aan dubbele agenda’s bereiken wij ons gezamenlijk doel: het oplossen van huisvestingsvraagstukken. Bij De Meeuw is iedereen gelijk. Of je hier nu 35 jaar werkt of een dag, het zit in ons DNA. Of je nu op kantoor zit of in de productiehal aan het werk bent: het gevoel van De Meeuw merk je overal.

Arbeidsvoorwaarden

De Meeuw in Oirschot biedt goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris is afhankelijk van je opgedane, relevante ervaring. Secundair hanteren wij de cao Metaalbewerkingsbedrijf met 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen. Je komt bovenal te werken in een informeel team.


Solliciteren
Om te solliciteren op deze functie ontvangen we graag je CV en een motivatie waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie. Zien wij ook een match, dan plannen we een sollicitatiegesprek in. Je kan je sollicitatie sturen naar onderstaand mailadres:

Mail: hr@demeeuw.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.