Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Collega De Meeuw

Vacature Montagemedewerker

Gezocht: montagemensen met scherp timmermansoog

Voor de montage van onze modules zoekt De Meeuw medewerkers met twee rechterhanden, technisch inzicht en een scherp timmermansoog. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging en steek je graag je handen uit de mouwen? Zie jij het zitten nieuwe dingen te leren of zelfs een vakopleiding te volgen? Kortom: wil jij een andere richting aan je toekomst geven? Neem dan de volgende afslag naar De Meeuw in Oirschot!

MONTAGEMEDEWERKER

GEPLAATST
16 juni 2021

STANDPLAATS
Oirschot

DIENSTVERBAND
Fulltime / parttime

OMSCHRIJVING


Als montagemedewerker sta je midden in het kloppend hart van ons productieproces. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en verzorgt alle voorkomende werkzaamheden aan onze modules. Daarnaast houd je je bezig met meten, zagen, timmeren en het aanbrengen van diverse materialen. Demonteren van onderdelen komt ook voor. Het helpt als je bouwtekeningen kunt lezen en vertalen naar de praktijk. En dat orde en netheid op je werkplek belangrijk zijn, dat hoeven we jou niet uit te leggen.


Wie ben jij?

 • Liefst iemand met ervaring in de techniek en bouw of interesse hierin;
 • Je bent fulltime beschikbaar en woont in een straal van 25 km rond Oirschot;
 • Je hebt gevoel voor kwaliteit;
 • Je kunt zelfstandig werken, maar bent ook een teamspeler;
 • Je bent stressbestendig en hebt een behoorlijk verantwoordelijkheidsgevoel.

Dit zijn wij

Bij De Meeuw zijn we flexibel in modulaire huisvesting. We maken nieuwe modules en renoveren gebruikte huisvesting voor herinzet. Met De Meeuw bouw je slim, snel en samen aan een duurzame wereld. Daarom ontdekken steeds meer opdrachtgevers en gebruikers de voordelen onze huisvesting. Maak jij samen met ons ruimte voor een mooie toekomst?  Arbeidsvoorwaarden

  De Meeuw in Oirschot biedt goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris is afhankelijk van je opgedane, relevante ervaring. Secundair hanteren wij de cao Metaalbewerkingsbedrijf met 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen. Je komt bovenal te werken in een informeel team.   Interesse?

   Neem bij interesse contact op met de afdeling HR. Je kan je sollicitatie sturen naar: hr@demeeuw.com.