Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Demeeuw account

Vacature Materiaalplanner

Samenwerken, hart voor de zaak, een goede dosis Brabantse humor en géén dubbele agenda. Zo komt de Meeuw tot de beste oplossingen. Als Materiaalplanner met een goedgevulde rugzak aan ervaring en expertise ga jij mee aan De Meeuw bouwen. Jij bent een administratieve en analytische aan-pakker, je brengt rust en stelt je prioriteiten in een organisatie waar geen dag hetzelfde is. Samen met de Materiaalplanner, Logistiek Engineer en Teamleider Logistiek vorm je een hecht team. Herken jij jezelf in deze vacature, dan is deze functie bij De Meeuw wellicht op jouw lijf geschreven!

Materiaalplanner

GEPLAATST
28 januari 2021

STANDPLAATS
Oirschot

DIENSTVERBAND
Fulltime / parttime (36-40 uur)

Functieomschrijving
Een Materiaalplanner bij De Meeuw communiceert gemakkelijk. Je rapporteert doorgaans direct aan het Hoofd Logistiek. De Materiaal Planner is verantwoordelijk voor de materiaalvoorziening. De actuele materiaalbehoeften worden vastgesteld op basis van orderinformatie uit het ERP pakket en verbruikscijfers van materialen. Daarnaast worden proactief de voorraadniveaus beoordeeld, geanalyseerd en geoptimaliseerd.

Jouw taken:
Kern activiteiten zullen bestellen en afroepen inkoopopdrachten, plaatsen en plannen productieorders en organiseren van tijdig intern transport voor grondstoffen. Je werkt nauw samen met productie, werkvoorbereiding, inkoop en service. Je werk accuraat en bent analytisch van aard om verbindingen te leggen binnen technische artikelstructuur inrichtingen. Je houd van ERP en werkt gedisciplineerd in combinatie met pragmatische aanpak, met als gezamenlijk doel efficiënte voorzien van materiaalflow per verbruikspunt met minimale stilstand/verliezen.
- Bestellen van benodigde materialen en halffabricaten bij leveranciers en onderaannemers binnen de vaststaande contracten en inkoopcondities;
- Zorgen voor de dagelijkse sturing van leveranciers om tijdige beschikbaarheid van materialen voor productie te garanderen;
- Beantwoorden van vragen vanuit de productie over leveringen en levermomenten;
- Signaleren van materiaal knelpunten in het planningsproces en initiëren van acties om dit proces te verbeteren;
- Vanuit de eigen discipline bijdragen aan verbeterprojecten om het productieproces als geheel te stroomlijnen.

Jouw competenties:
- Je bent accuraat, zelfstandig, resultaatgericht, creatief en stressbestendig;
- Organisatiesensitief en een verbinder door een flexibele en effectieve instelling, waardoor mensen graag met je samenwerken;
- Analytisch sterk;
- Kennis van (materiaal)planning.

Opleiding en ervaring:
- Minimaal afgeronde MBO4 of HBO opleiding (logistiek/productie/bedrijfskunde/financiële administratie);
- Continu verbeteren (green belt) is een pre;
- 5-10 jaar relevante werkervaring;
- Ervaring in productieadministratie of vergelijkbaar is een pré.

Toekomstbouwen met De Meeuw
Met zijn eigen productieomgeving beweegt De Meeuw zich al meer dan 90 jaar soepel in de wereld van flexibele huisvesting, waarmee wij een thuis scheppen voor particuliere bewoning en een nieuwe horizon voor de huisvesting van bedrijfsleven, onderwijs & overheid en zorg. Met onze doordachte modulaire bouwmethode creëren we een circulaire wereld waarmee we ons met recht toekomstbouwers kunnen noemen. Van het Versnellingshuis Nederland circulair! mag De Meeuw daarom in 2021 de ‘digitale rozet’ dragen. Een digitale medaille die we kregen voor ons aandeel in de circulaire transitie. Een inspirerend omgeving voor de kennisontwikkeling onze medewerkers, maar ook voor die van onze partners en opdrachtgevers.

Bedrijfscultuur

De toekomstbouwers van De Meeuw maken het verschil in een informele setting. Door samen te werken met een ‘blauw’ hart voor de zaak, de juiste dosis Brabantse humor en gebrek aan dubbele agenda’s bereiken wij ons gezamenlijk doel: het oplossen van huisvestingsvraagstukken. Bij De Meeuw is iedereen gelijk. Of je hier nu 35 jaar werkt of een dag, het zit in ons DNA. Of je nu op kantoor zit of in de productiehal aan het werk bent: het gevoel van De Meeuw merk je overal.

Arbeidsvoorwaarden

De Meeuw in Oirschot biedt goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris is afhankelijk van je opgedane, relevante ervaring. Secundair hanteren wij de Metalektro CAO met 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen. Je komt bovenal te werken in een informeel team.

Meer informatie

Om te solliciteren op deze functie ontvangen we graag je cv en een motivatie waarom jij de kandidaat bent voor deze functie. Zien wij ook een match, dan plannen we een sollicitatiegesprek in. Je kan je sollicitatie sturen naar hr@demeeuw.com
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.