Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Demeeuw account handen

Vacature Financial Controller

Laat jij het geld van De Meeuw rollen?

Houd jij je graag bezig met planning en control? Voel jij je als een vis in het water tussen financiële rapportages, investeringsanalyses, liquiditeitsplanningen, winst- en verliesrekeningen en jaarrekeningen. En voel je er veel voor om je tanden in de verbetering van onze operationele processen en controles te zetten?

Financial Controller

GEPLAATST
28 januari 2021

STANDPLAATS

Oirschot

Je bent samen met de Business Controller een duo dat op de winkel van De Meeuw past en de directie ondersteunt bij het beheersen van de financiële huishouding. Herken jij jezelf in deze vacature, dan is deze functie bij De Meeuw op jouw lijf geschreven!


Functieomschrijving
Een Financial Controller bij De Meeuw communiceert gemakkelijk. Je rapporteert doorgaans direct aan de Financieel Directeur en het management en vertaalt strategieën naar meetbare doelstellingen. Hierbij zorg je ervoor dat ook de processen meetbaar zijn en indien nodig tijdig worden bijgestuurd.

Jouw taken:
controleren van de financiële administraties;
• opstellen van investerings- en liquiditeitsanalyses;
• het verstrekken van wettelijke gegevens;
• realiseren van afdrachten en rapportages aan externe partijen;
• bijdragen aan liquiditeitsforecast en –beheer;
• het beheer van de vaste activa;
• onderhouden relatie met externe accountant, fiscalist, banken etc;
• zorgdragen voor het beheer van de verzekeringsportefeuille en voorkomende schades.

Jouw competenties:

• je bent een enthousiaste en ondernemende professional met goede communicatieve vaardigheden;
• out of the box denken is voor jou geen probleem;
• je bent accuraat, zelfstandig, resultaatgericht, creatief en stressbestendig;
• organisatiesensitief en een verbinder door een flexibele en effectieve instelling, waardoor mensen graag met je samenwerken;
• analytisch sterk.

Opleiding en ervaring:

• Minimaal afgeronde HBO opleiding (bedrijfseconomie);
• 7 jaar relevante werkervaring;
• Kennis van de moderne ERP-pakketten;

Toekomstbouwen met De Meeuw

Met zijn eigen productieomgeving beweegt De Meeuw zich al meer dan 90 jaar soepel in de wereld van flexibele huisvesting, waarmee wij een thuis scheppen voor particuliere bewoning en een nieuwe horizon voor de huisvesting van bedrijfsleven, onderwijs & overheid en zorg. Met onze doordachte modulaire bouwmethode creëren we een circulaire wereld waarmee we ons met recht toekomstbouwers kunnen noemen. Van het Versnellingshuis Nederland circulair! mag De Meeuw daarom in 2021 de ‘digitale rozet’ dragen. Een digitale medaille die we kregen voor ons aandeel in de circulaire transitie. Een inspirerend omgeving voor de kennisontwikkeling onze medewerkers, maar ook voor die van onze partners en opdrachtgevers.

Bedrijfscultuur

De toekomstbouwers van De Meeuw maken het verschil in een informele setting. Door samen te werken met een ‘blauw’ hart voor de zaak, de juiste dosis Brabantse humor en gebrek aan dubbele agenda’s bereiken wij ons gezamenlijk doel: het oplossen van huisvestingsvraagstukken. Bij De Meeuw is iedereen gelijk. Of je hier nu 35 jaar werkt of een dag, het zit in ons DNA. Of je nu op kantoor zit of in de productiehal aan het werk bent: het gevoel van De Meeuw merk je overal.

Arbeidsvoorwaarden

De Meeuw in Oirschot biedt goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris is afhankelijk van je opgedane, relevante ervaring. Secundair hanteren wij de Metalektro CAO met 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen. Je komt bovenal te werken in een informeel team.

Meer informatie

Om te solliciteren op deze functie ontvangen we graag je cv en een motivatie waarom jij de kandidaat bent voor deze functie. Zien wij ook een match, dan plannen we een sollicitatiegesprek in. Je kan je sollicitatie sturen naar hr@demeeuw.comAcquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.