Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Vacature Commercieel Medewerker Binnendienst


Zet jij altijd dat extra stapje om je klant tevreden te stellen? Zie jij het als een uitdaging om de vragen van onze accountmanagers om te zetten naar concrete oplossingen? Ben jij goed in alle ballen in de lucht houden? Dan is dit wellicht jouw nieuwe uitdaging!

Commercieel Medewerker Binnendienst

GEPLAATST
1 september 2020

STANDPLAATS
Oirschot

DIENSTVERBAND
Fulltime / parttime (36-40 uur)

OMSCHRIJVING


Je ondersteunt de accountmanagers door het coördineren en uitbrengen van informatie, offertes en contracten met betrekking tot het verhuren van modules. Je voert verkoopondersteunende acties uit laat geen commerciële kans onbenut met betrekking tot het verhuren van modules.


Daarnaast vind je het leuk om administratief de puntjes op de i te zetten, offertes op te stellen én ervoor te zorgen dat ze worden getekend. Je werkzaamheden lopen uiteen van het zelfstandig genereren van opdrachten en het correct en tijdig afhandelen van aanvragen en offertes tot het genereren en bewaken van commerciële acties en afspraken voor de buitendienst. Je onderhoudt pro-actief contacten met de klant en stemt af met alle betrokkenen in de organisatie. Wij zoeken de collega die eigenaarschap toont, slim en snel kan anticiperen en het best uit zichzelf en de organisatie wil halen. Ben jij deze persoon? Reageer dan snel!  DIT BEN JIJ


  Je hebt een klantgerichte en proactieve houding, dat spreekt voor zich in een functie zoals deze. Je bent een teamplayer, samen met je collega’s ga je voor het resultaat. In hectische en onzekere situaties weet jij je hoofd koel te houden en behoud je het overzicht. Verder heb/ben jij:


  • Flexibel in werktijden, maar ook in werkzaamheden. Je bent in staat om snel te kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden zonder het overzicht te verliezen.
  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding niveau 4;
  • Microsoft Office (met name Word en Excel) kent geen geheimen voor jou
  • Aantoonbare ervaring in het acquireren van opdrachten;
  • Ervaring in het maken van kleine calculaties;
  • Drive daadkracht en kwaliteiten om commerciële processen aan te sturen;
  • Klantgerichte instelling en een professionele houding;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

  DIT ZIJN WIJ


  Grensverleggers die, in alles wat ze doen, het belang van de wereld om hen heen als belangrijkste uitgangspunt nemen. De Meeuw is zo’n grensverlegger die, op het gebied van flexibele huisvestingsconcepten, een inspirerende wereld aan ongekende mogelijkheden biedt.

  Een wereld die architecten en bouwers inspireert en die de mensen van De Meeuw ruimte geeft voor groei en ontwikkeling. Een wereld die ongekende woonmogelijkheden voor consumenten en een nieuwe horizon in flexibele huisvestingsconcepten voor zorg en educatie laat zien. En een wereld die rekening houdt met de toekomst, door circulaire oplossingen te bieden. Zowel in materiaal als mens. De Meeuw biedt ruimte voor inspiratie. Ruimte voor groei. Ruimte voor ontwikkeling. Ruimte voor geluk.


  BEDRIJFSCULTUUR


  De mensen bij De Meeuw maken het verschil. Ja dit klinkt misschien cliché.. Maar door middel van samenwerking, een hart voor de zaak, een dosis Brabantse humor en geen dubbele agenda’s proberen ze écht tot een zo goed mogelijk resultaat te komen! Binnen De Meeuw is iedereen gelijk aan elkaar, van productie tot directeur, of dat je er nu 35 jaar werkt of maar één dag. Dit gevoel is door het hele bedrijf voelbaar!


  ARBEIDSVOORWAARDEN


  Een goed salaris en arbeidsvoorwaardenpakket vinden wij vanzelfsprekend. Wat we minstens zo belangrijk vinden is dat we je een afwisselende en uitdagende baan kunnen bieden in een organisatie die volop in beweging is. Er is ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf. Wij hanteren de CAO Metaalbewerkingsbedrijf met 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen. Om de week goed af te sluiten en om onze successen te vieren sluiten hebben we op vrijdagmiddag een borrel in ons eigen De Meeuw café.


  VRAGEN


  Heb je vragen over deze uitdagende functie? Neem dan contact op met Kelly van den Biggelaar, Hoofd Binnendienst en Service. Zij is te bereiken via 0499-580420 / 06-53395997.


  SOLLICITEREN


  Om te solliciteren op deze functie ontvangen we graag je CV en een motivatie waarom jij de kandidaat bent voor deze functie. Zien wij ook een match, dan plannen we een sollicitatiegesprek in. Je kan je sollicitatie sturen naar hr@demeeuw.com.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.