Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Demeeuw account

Vacature Applicatiebeheerder

Vind jij het leuk om zowel intern als extern het aanspreekpunt te zijn op het gebied van applicatiebeheer en heb je veel ervaring met ERP pakketten? Dan is de functie van Applicatiebeheerder bij De Meeuw perfect voor je!

Applicatiebeheerder

GEPLAATST
5 oktober 2020

STANDPLAATS
Oirschot

DIENSTVERBAND
Fulltime / parttime (36-40 uur)

FUNCTIEOMSCHRIJVING


Erg belangrijk in de rol van Applicatiebeheerder bij De Meeuw is het feit dat jij gemakkelijk kan communiceren. Je moet over een grote hoeveelheid IT kennis beschikken en moet dit ook kunnen overdragen naar je collega’s. Je vindt het leuk om met je collega’s functionele verbeteringen door te voeren en je bent een man/vrouw van je woord en kan snel schakelen.


Verder ben jij dé nieuwe Applicatiebeheerder bij De Meeuw als je:


 • Over HBO werk- en denkniveau beschikt en minimaal 5 jaar relevante werkervaring hebt (op het gebied van IT);
 • Aantoonbare ervaring hebt met het werken met ERP Systemen;
 • Jij je graag wil verdiepen in gehele applicaties (niet slechts een gedeelte);
 • Kennis hebt van rapportages en sql;
 • Ervaring in een productie- of logistieke omgeving is een pré;
 • Goed kan communiceren, in het Nederlands en Engels (Duits is een pré).


  BEDRIJFSOMSCHRIJVING


  Grensverleggers die in alles wat ze doen het belang van de wereld om hen heen als belangrijkste uitgangspunt nemen. De Meeuw is zo’n grensverlegger die, op het gebied van flexibele huisvestingsconcepten, een inspirerende wereld aan ongekende mogelijkheden biedt.


  Een wereld die architecten en bouwers inspireert en die de mensen van De Meeuw ruimte geeft voor groei en ontwikkeling. Een wereld die ongekende woonmogelijkheden voor consumenten en een nieuwe horizon in flexibele huisvestingsconcepten voor zorg en educatie laat zien. En een wereld die rekening houdt met de toekomst, door circulaire oplossingen te bieden. Zowel in materiaal als mens. De Meeuw biedt ruimte voor inspiratie. Ruimte voor groei. Ruimte voor ontwikkeling. Ruimte voor geluk.   BEDRIJFSCULTUUR


   De mensen bij De Meeuw maken het verschil. Ja dit klinkt misschien cliché.. Maar door middel van samenwerking, een hart voor de zaak, een dosis Brabantse humor en geen dubbele agenda’s proberen ze écht tot een zo goed mogelijk resultaat te komen! Binnen De Meeuw is iedereen gelijk aan elkaar, van productie tot directeur, of dat je er nu 35 jaar werkt of maar één dag. Dit gevoel is door het hele bedrijf voelbaar!


   ARBEIDSVOORWAARDEN


   De Meeuw in Oirschot biedt goede arbeidsvoorwaarden. Je salaris is afhankelijk van je opgedane, relevante ervaring. Secundair hanteren zij de Metalektro CAO met 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen. Je komt bovenal te werken in een hecht, informeel team.


   SOLLICITEREN


   Heb je vragen over de functie? Of wil je direct solliciteren? Neem dan contact op met Charlotte Janssen (HR Officer).

   Telefoon: 06 22 48 65 25

   Mail: hr@demeeuw.com

   Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.