Home Werken bij Uitvoerder

Uitvoerder

Oirschot
Projectmanagement
40 uur
MBO Diploma
€ 3.300,- tot € 4.200,- per maand

Wat ga je doen?

Werken bij de toekomstbouwers, gericht op flexibiliteit, duurzaamheid en circulariteit! Als Uitvoerder bij De Meeuw coördineer en begeleid je werkzaamheden op de bouwplaats. Heb jij affiniteit met modulaire bouw en vind je het fijn om zowel op kantoor als in de buitenlucht te werken? Dan is deze job je op het lijf geschreven! Als Uitvoerder ben je werkzaam op de afdeling Projectuitvoering. Wij zoeken een ondernemende, gedreven en ambitieuze professional die een leidinggevende en coördinerende rol binnen een technische projectomgeving ambieert.

Als Uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de Monteurs en het coördineren en begeleiden van de werkzaamheden op de bouwplaats, volgens afspraken en planning. Je bereid de in behandeling te nemen projecten voor, door het mede opstellen van de projectplanning. Je bent verantwoordelijk voor de materieel- en materiaalvoorziening op de bouwplaats. De Uitvoerder brengt de benodigde personeelscapaciteit voor de in behandeling te nemen projecten in kaart en brengt periodiek verslag uit over de stand van zaken met betrekking tot het verloop van projecten (doorlooptijd, besteedde materialen, personeelscapaciteit) aan de Projectleiders en aan de teamleider uitvoering.

Daarnaast heb je regelmatig overleg met onder andere de Projectleider, Magazijnbeheerder, onderaannemers en klanten.

Je zorgt voor het handhaven van de orde, netheid, veiligheid en kwaliteit op de bouwplaats (volgens Arbo richtlijnen).
Onze ideale nieuwe collega heeft een passie voor bouwen en is flexibel ingesteld.

Jouw profiel

  • Een bouwkundige opleiding op MBO niveau, c.q. werk- en denkniveau, aangevuld met een uitvoerdersopleiding en een leantraining;
  • Certificaten VCA VOL en BHV (als je deze certificaten niet hebt, willen we je deze graag via De Meeuw laten behalen);
  • Minimaal 3 jaar ervaring in de uitvoering van projecten;
  • Kennis van planningstechnieken, het lezen van bouwtekeningen.

Solliciteer nu

Fantastisch dat je toekomstbouwer wilt worden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bart van den Akker

Vragen?

Neem contact op met onze Recruiter Bart