Home Werken bij Terreinmedewerker

Terreinmedewerker

Oirschot
Transport & Terreinen
Middelbaar onderwijs of soortgelijke
€ 2.600,- tot € 3.000,- per maand

Wat ga je doen?

Werken bij de toekomstbouwers, gericht op flexibiliteit, duurzaamheid en circulariteit! Als Terreinmedewerker bij De Meeuw zorg je voor het transport en professionele plaatsing van onze (bouw)units bij de klanten. Heb jij affiniteit met modulaire bouw en vind je het fijn om in de buitenlucht te werken? Dan is deze job je op het lijf geschreven!


Als Terreinmedewerker ben je eindverantwoordelijk voor het aan- en afpicken van onze modules en halffabricaten vanuit de fabriek. Je houdt de administratie van de modules en halffabricaten bij door ze te registreren in het daarvoor bestemde systeem, je rapporteert schades aan de modules of halffabricaten, voert transportbonnen in, je verricht onder andere kleine reparaties aan afdekzeilen of ander klein materieel en zeilt modules af.

Kwaliteit, veiligheid en nauwkeurigheid zijn belangrijk. Je speelt een belangrijke rol in het zorgdragen voor een opgeruimd en veilig buitenterrein. Onze ideale kandidaat werkt graag buiten, heeft een passie voor bouwen en is flexibel ingesteld.


Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van minimaal een MBO opleiding niveau 1
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat, een heftruckcertificaat en een certificaat hijsbegeleider (geen nood aan de man als je deze niet hebt, want we bieden je graag de mogelijkheid om deze certificaten via ons te laten behalen)
  • Je hebt interesse en affiniteit met de bouw
  • Je bent flexibel ingesteld en vindt het leuk om buiten te werken
  • Je hebt twee rechterhanden en werkt altijd veilig

Solliciteer nu

Fantastisch dat je toekomstbouwer wilt worden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bart van den Akker

Vragen?

Neem contact op met onze Recruiter Bart