Home Werken bij Teamleider Project Werkvoorbereiding

Teamleider Project Werkvoorbereiding

Oirschot
Projecten
40 uur
HBO Diploma/Bachelor's
€ 4.000,- tot € 4.500,- per maand

Wat ga je doen?

Als teamleider project werkvoorbereiding ben jij de kartrekker die de groep op sleeptouw neemt en houd je de lijntjes kort en bewaak je het overzicht van de projecten. Door veel intern en extern overleg ben jij op de hoogte van alle zaken en zorg je ervoor dat de projecten volgens de klantwens geproduceerd worden binnen de afgesproken tijd en kwaliteitsnormen.
Lijkt het jouw leuk om onze fantastische duurzame en circulaire projecten in goede banen te leiden? Dan is deze functie je op het lijf geschreven!


Je bent als teamleider project werkvoorbereiding verantwoordelijk voor de functionele aansturing van 5 werkvoorbereiders en kartrekker van de groep. Tevens werk je mee aan eigen projecten en ben je verantwoordelijk voor de planning, kostenbewaking, tijdsbewaking, het controleren van de werktekeningen en het uitvoeren van overige voorbereidende taken. Naast je reguliere werkzaamheden fungeer je dus ook als vraagbaak, mentor en coach voor de junior werkvoorbereiders. Het is een 50/50 rol waarbij je naast de aansturing, taakverdeling en motiverende aspect voor het team ook je eigen grootschalige en complexe projecten oppakt. Jouw team van (junior) werkvoorbereiders draagt zorg voor een correcte projectadministratie, het signaleren van bestekafwijkingen en zijn jullie dagelijks in contact met de uitvoerders en projectleiders. Samen met elkaar maken jullie de projecten tot een succes! Het is een ideale functie voor een werkvoorbereider 2.0 die een stap in zijn carrière wil maken tot functioneel teamleider.

Jouw profiel

  • Afgeronde HBO opleiding bouwkunde of soortgelijk
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als werkvoorbereider
  • Je bent van nature de kartrekker van de groep en ondernemend ingesteld
  • Je krijg energie van het opleiden, trainen en coachen van (junior) werkvoorbereiders
  • Je bent sterk in het plannen en organiseren van grootschalige complexe (bouw)projecten
  • Je hebt een sterke affiniteit of grote interesse voor (modulair) bouwen
  • Ervaring met tekenprogramma’s, zoals Revit, Autocad en HSB-Cad is een pre
Alle vacatures

Solliciteer nu

Fantastisch dat je toekomstbouwer wilt worden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bart van den Akker

Vragen?

Neem contact op met onze Recruiter Bart