Home Werken bij Teamleider Project Engineering

Teamleider Project Engineering

Oirschot
Engineering
40 uur
WO Diploma/Master's
€ 4.500,- tot € 5.500,- per maand

Wat ga je doen?

Heb jij leidinggevende ervaring en wil jij graag onze project engineering tak verder ontwikkelen? Ben jij die teamleider die op natuurlijke wijze collega`s inspireert, motiveert en coacht? Dan is deze functie je op het lijf geschreven. Bij De Meeuw kom je terecht binnen een unieke tak van de bouw waarbij innovatie, flexibiliteit, samenwerken en duurzaamheid hand in hand met elkaar gaan.

Als Teamleider Project Engineering ben je verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van een team van 7 FTE bouwkundig engineers. Het team is verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitvoeren van modulaire bouwprojecten en het verkrijgen van de benodigde bouw- en omgevingsvergunningen. Het uiteindelijke doel is om de projecten efficiënt, effectief en binnen budget te realiseren, waarbij de kwaliteit en voortgang van de technische werkzaamheden worden bewaakt en gecoördineerd. In samenwerking met de manager engineering ga je een jaarplan inclusief actieplan met KPI`s opstellen. Je initieert verbetervoorstellen bewaakt de leverbetrouwbaarheid en KPI`s en rapporteert deze maandelijks naar de manager engineering.

Jouw profiel

  • In het bezit van een technische HBO diploma bijv. bouwkunde of werktuigbouwkunde;
  • Minimaal 3-5 jaar ervaring als leidinggevende in een (bouw)technische omgeving;
  • Kennis en ervaring met projectmanagementmethodieken, zoals Prince2, Scrum of Agile;
  • Je bent analytisch en pragmatisch ingesteld
  • Je beschikt over een groot empathisch vermogen zodat je collega`s uitstekend kan coachen en begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling
  • Je bent charismatisch en hebt van nature overwicht in een groep collega`s

Solliciteer nu

Fantastisch dat je toekomstbouwer wilt worden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.