Home Werken bij Servicemonteur

Servicemonteur


Oirschot

Projecten

40 uur

MBO Diploma

€ 3.000,- tot € 3.700,- per maand

Wat ga je doen?

Zie jij het als een uitdaging om als Servicemonteur op locatie bij onze klanten technische issues op te lossen, ben je klantgericht ingesteld en flexibel inzetbaar qua werktijden? Dan is deze veelzijdige baan wellicht jouw nieuwe technische uitdaging!


Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor servicewerkzaamheden op verschillende locaties in Nederland. Je gaat vaak individueel op pad om problemen bij klanten op te lossen. Het betreft voornamelijk bouwkundige werkzaamheden. Denk hierbij o.a. aan daklekkages oplossen, deuren die niet meer goed sluiten repareren en kleine verbouwingen aan onze units.

Een veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde is. Bij de situaties waarin je terecht komt, zal het altijd wenselijk zijn dat de oplossing er zo snel mogelijk is. Het is daarom belangrijk dat je stressbestendig en flexibel bent. Naast het oplossen van storingen wordt je ook ingepland om periodiek onderhoud bij klanten uit te voeren. Hierbij doe je eerst een inspectie van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden en niet meer voldoen aan de gestelde eisen. Na akkoord ga je de werkzaamheden uitvoeren.

Daarnaast werk je 1x in de circa 10 weken een weekje storingsdienst. Dit betekent dat je in die specifieke week ook de nachten en weekenden bereikbaar en beschikbaar bent om reparatiewerkzaamheden uit te voeren. Alle uren dat je bereikbaar en beschikbaar bent in die week, worden uiteraard doorbetaald tegen een aantrekkelijke vergoeding.

Jouw profiel

Je hebt een klantgerichte en proactieve houding, dat spreekt voor zich in een functie zoals deze. Je werkt graag samen met je collega’s, bent technisch onderlegd en je gaat voor het optimale resultaat. In de rol van monteur echter, ga je ook alleen naar klanten om technische issues op te lossen. In hectische situaties weet jij je hoofd koel te houden en behoud je het overzicht. Verder heb/ben jij:

 • Minimaal in het bezit van een afgeronde technische MBO opleiding
 • Werkervaring in de techniek en/of bouw is een pré;
 • Recente technische werkervaring in een functie waarin klantgerichtheid en service centraal staan;
 • Je bent flexibel in werktijden, maar ook in de uitvoering van je werkzaamheden;
 • Je bent in staat om snel te kunnen schakelen tussen verschillende klantvragen en technische oplossingen en dus ook stressbestendig;

Toekomstbouwen met De Meeuw
Met zijn eigen productieomgeving beweegt De Meeuw zich al meer dan 90 jaar soepel in de wereld van flexibele huisvesting, waarmee wij een thuis scheppen voor particuliere bewoning en een nieuwe horizon voor de huisvesting van bedrijfsleven, onderwijs & overheid en zorg. Met onze doordachte modulaire bouwmethode creëren we een circulaire wereld waarmee we ons met recht toekomstbouwers kunnen noemen. Van het Versnellingshuis Nederland circulair! mag De Meeuw daarom in 2021 de ‘digitale rozet’ dragen. Een digitale medaille die we kregen voor ons aandeel in de circulaire transitie. Een inspirerend omgeving voor de kennisontwikkeling onze medewerkers, maar ook voor die van onze partners en opdrachtgevers.

Onze cultuur

De toekomstbouwers van De Meeuw maken het verschil in een informele setting. Door samen te werken met een ‘blauw’ hart voor de zaak, de juiste dosis Brabantse humor en gebrek aan dubbele agenda’s bereiken wij ons gezamenlijk doel: het oplossen van huisvestingsvraagstukken. Bij De Meeuw is iedereen gelijk. Of je hier nu 35 jaar werkt of een dag, het zit in ons DNA. Of je nu op kantoor zit of in de productiehal aan het werk bent: het gevoel van De Meeuw merk je overal.

Wat bieden wij jou?
Bij De Meeuw kom je te werken in een informele omgeving waar we op een duurzame wijze huisvestingsproblemen oplossen voor diverse klanten. Je komt terecht bij een krachtige Europese speler waarbij innovatie hoog op de agenda staat. Jezelf kunnen ontplooien is essentieel om gelukkig te zijn. Daar heb je ruimte voor nodig. Ruimte die De Meeuw je biedt. Letterlijk en figuurlijk! Daarnaast bieden wij het volgende;

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Jaarlijks 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Prachtige innovatieve projecten
 • Pensioenregeling PMT
 • CAO Metaalbewerkingsbedrijf

Iets voor jou?
Solliciteer dan direct door je CV te versturen naar werken@demeeuw.com en wij geven je spoedig een reactie. Indien je graag meer informatie zou willen ontvangen over de vacature of de sollicitatieprocedure dan kan je ook rechtstreeks contact opnemen met onze recruiter Guillaume Leenderts via 06-81357892 of mailen naar g.leenderts@demeeuw.com.

Solliciteer nu

Fantastisch dat je toekomstbouwer wilt worden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.