Home Werken bij Service Medewerker

Service Medewerker

Oirschot
Service
40 uur
MBO Diploma
€ 2.900,- tot € 3.400,- per maand

Wat ga je doen?

Is bij jou ook de klant koning? Zet jij net dat extra stapje om je klant tevreden te stellen? Weet jij met een dienstverlenende instelling service aanvragen snel om te buigen naar concrete oplossingen? Dan is deze job je op het lijf geschreven!
Als Medewerker Service ben jij het centrale punt voor alle vragen en verzoeken van onze klanten. Je bent de schakel tussen onze klanten, monteurs en derde partijen met als doel om de klacht of servicevraag snel en correct te verhelpen.

Alle servicevragen pakt de afdeling Service op. Die afdeling bestaat uit 6 collega`s. De aanvragen ontvang je per telefoon, e-mail of via de website. Je beoordeelt en verwerkt de aanvragen en maakt de afweging welke interne of externe partij het gaat oppakken. Hierbij staat “one time fix” en de klanttevredenheid centraal. Het is hierbij belangrijk om de juiste prioriteiten te stellen voor de monteurs- en onderhoudsplanning. Je monitort de vooruitgang en informeert de klant pro actief over de genomen stappen. Alle gegevens en afspraken met betrokkenen leg je accuraat en nauwkeurig vast in het systeem. Als de klacht of service aanvraag is afgehandeld, stel je een factuur op voor de verrichte werkzaamheden en verwerkt eventuele gerelateerde inkooporders.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van minimaal een (technische) MBO diploma niveau 3/4
  • Je hebt ervaring in een functie waarbij je klantgericht en servicegericht hebt gewerkt
  • Je bent flexibel ingesteld, communicatief vaardig en in staat om snel te schakelen
  • Je kan uitstekend overweg met Microsoft Office (Word & Excel)
  • Sterke pre is als je over technische (bouw)kennis beschikt

Solliciteer nu

Fantastisch dat je toekomstbouwer wilt worden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bart van den Akker

Vragen?

Neem contact op met onze Recruiter Bart