Home Werken bij Senior Werkvoorbereider

Senior Werkvoorbereider


Oirschot

Projecten

40 uur

HBO Diploma/Bachelor's

€ 3.800,- tot € 4.200,- per maand

Wat ga je doen?

Wil jij meehelpen om de woningnood op te lossen door te werken aan grootschalige modulaire woningprojecten? Lees dan snel verder, want deze functie is de perfecte volgende stap voor ervaren werkvoorbereiders.

Jij krijgt als Senior Werkvoorbereider namelijk ook de kans om jouw leidinggevende en coachende kwaliteiten te ontwikkelen. Je bent de vraagbaak, mentor en coach voor junior werkvoorbereiders. Ligt jouw interesse meer in complexere mega projecten? Goed nieuws! De productie van modulaire woningen moet in de komende tijd minimaal verviervoudigen. Grootschalige projecten als 500 configure to order woningen liggen voor jou in het verschiet. Als Senior Werkvoorbereider maak jij het verschil door het onmogelijke mogelijk te maken. Op een duurzame en innovatieve manier. De orderportefeuille is goed gevuld en de ambities zijn duidelijk. Jouw focus ligt op het optimaal voorbereiden van complexe duurzame en circulaire projecten.

Jouw profiel

Krijg jij energie van het opleiden, trainen en coachen van junior werkvoorbereiders? En ben jij een echte kartrekker met een oog voor kwaliteit? Dan voel jij jezelf zeker thuis binnen onze innovatieve en familiaire cultuur. Er ligt een flinke bouwopgave klaar en je komt niet in een gespreid bedje, dus eigen initiatief en zelfstandigheid zijn zeer belangrijk. Als Senior Werkvoorbereider is het daarnaast handig als je:

  • Een HBO diploma hebt in de richting van bijv. bouwkunde
  • Een echte kartrekker bent, betrokken en ondernemend ingesteld
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring hebt als werkvoorbereider van bouw projecten of soortgelijke ervaring
  • Je bent sterk in het organiseren en plannen van projecten en bent in staat om de helicopter view te behouden

Solliciteer nu

Fantastisch dat je toekomstbouwer wilt worden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.