Home Werken bij Senior Commerciele Binnendienst Medewerker

Senior Commerciele Binnendienst Medewerker

Ben jij degene die ervoor zorgt dat er voldoende kwalitatieve zorg centra aanwezig zijn in Nederland?

Ben jij degene die ervoor zorgt dat er voldoende kwalitatieve zorg centra aanwezig zijn in Nederland? Lijkt het je leuk om voor onze klanten in de zorg mooie overzichtelijke offertes aan te bieden? En daarbij te adviseren over onze mooie duurzame en circulaire huisvestingsoplossingen? Dan is deze functie je op het lijf geschreven!

Wat ga je doen?

Als Senior Commercieel Medewerker Binnendienst ondersteun je de accountmanager en projectleider op verschillende vlakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werkzaamheden zoals het achterhalen van jaarplannen en bestemmingsplannen bij gemeentes, het coördineren en uitzetten van acties bij interne collega’s, het lezen en beoordelen van aanbestedingsstukken en het administratief verwerken van allerhande informatie. Het opstellen van een offerte betreft in deze branche maatwerk voor alle soorten content. De offerte is een soort visiedocument waarbij de focus ligt op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Secuur werken is hierbij van groot belang. We zoeken specifiek iemand voor de zorg sector binnen de Meeuw, dit segment heeft de afgelopen jaren veel mooie projecten opgeleverd en biedt ook voor de komende jaren volop kansen Naast de informatievoorziening en het opstellen van de offerte laat je geen commerciële kans onbenut. Je vind het van nature leuk om op deze kansen en mogelijkheden in te springen en ervoor te zorgen dat de klant akkoord gaat met de offerte. Uiteraard doe je dit in teamverband en werk je nauw samen met de accountmanager, , calculatie, projectleider en de tekenaar.

Jouw profiel

Je hebt een klantgerichte en proactieve houding, dat spreekt voor zich in een functie zoals deze. Je bent een teamplayer, samen met je collega’s ga je voor het resultaat. In hectische en onzekere situaties weet jij je hoofd koel te houden en behoud je het overzicht. Verder heb/ben jij:

 • In het bezit van een afgeronde HBO opleiding (Commercieel / Technisch)
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol
 • Je bent flexibel ingesteld en in staat om snel te schakelen
 • Je hebt een sterke affiniteit en/of kennis van (modulair, duurzaam, circulair) bouwen

Wat kun je van ons verwachten?
Bij De Meeuw kom je te werken in een informele omgeving waar we op een duurzame wijze huisvestingsproblemen oplossen voor diverse klanten. Je komt terecht bij een krachtige Europese speler waarbij innovatie hoog op de agenda staat. Jezelf kunnen ontplooien is essentieel om gelukkig te zijn. Daar heb je ruimte voor nodig. Ruimte die De Meeuw je biedt. Letterlijk en figuurlijk! Daarnaast bieden wij het volgende;

 • Salaris vanaf € 3.500,- tot € 4.500,- bruto per maand o.b.v. fulltime dienstverband
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Jaarlijks 8% vakantiegeld
 • Reiskostenvergoeding
 • Prachtige innovatieve projecten
 • Pensioenregeling PMT
 • CAO Metaalbewerking
Bart van den Akker

Iets voor jou?

Solliciteer dan direct door je CV te versturen en wij geven je spoedig een reactie. Indien je graag meer informatie zou willen ontvangen over de vacature of de sollicitatieprocedure dan kan je ook rechtstreeks contact opnemen met onze recruiter Bart van den Akker.