Home Werken bij Recruiter

Recruiter

Oirschot
Personeelszaken
40 uur
HBO Diploma/Bachelor's
€ 3.700,- tot € 4.200,- per maand

Wat ga je doen?

Vanwege de enorme vraag uit de markt naar onze duurzame en circulaire gebouwen zijn wij exponentieel aan het groeien en willen wij ons versterken met een collega “toekomstbouwers”. Ben jij een gepassioneerd recruiter die het leuk vindt om naast de operationele invulling van vacatures ook op strategisch niveau een recruitmentafdeling verder uit te bouwen? Dan ben je aan het juiste adres bij de Meeuw!

Jij gaat alle uitdagingen en vraagstukken (operationeel, tactisch, strategisch) op het gebied van recruitment en personeelswerving aanpakken. Recruitment is onderdeel van het HR-team dat bestaat uit 5 collega’s. Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve invulling van alle vacatures. Gemiddeld staan er 30 vacatures open vanuit verschillende afdelingen en disciplines zoals; Productie, Service, HR, Marketing, Sales, Engineering, Supply Chain, Projecten en Finance. Er zit dus een grote diversiteit in zowel niveau als specialisme. Dit maakt de rol uitdagend en afwisselend omdat je over de gehele linie / breedte actief bent.

Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces van A - Z; van het uitzetten en schrijven van vacatures, het opzetten van online campagnes, het benaderen van kandidaten en het voeren van sollicitatiegesprekken tot aan het doen van een aanbieding. Daarnaast adviseer en ondersteun je de managers in alle aspecten van het werving- en selectieproces. Ook het actief meedenken over de recruitmentstrategie en projecten zoals employer branding, onboarding, campus recruitment en de werkenbijsite maken onderdeel uit van je werk. Deze projecten dragen bij aan het verder professionaliseren van recruitment binnen De Meeuw en daarmee gaan wij altijd voor het hoogst haalbare resultaat.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een HBO diploma
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als recruiter voor een commerciële organisatie
  • Je bent stressbestendig en sterk in stakeholdermanagement
  • Je weet met jouw creatieve aanpak in een krappe arbeidsmarkt talent aan te trekken
  • Je hebt kennis van de arbeidsmarkt en inzet van social media en/of jobboards
  • Pre is als je ervaring hebt de systemen ERP ISAH en/of ATS Recruitee, CMS Craft.

Solliciteer nu

Fantastisch dat je toekomstbouwer wilt worden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bart van den Akker

Vragen?

Neem contact op met onze Recruiter Bart