Home Werken bij Planontwikkelaar

Planontwikkelaar

Oirschot
Sales
HBO Diploma/Bachelor's
€ 4.000,- tot € 6.000,- per maand

Wat ga je doen?

Als planontwikkelaar krijg je de kans om de groeipotentie van De Meeuw verder te benutten en door te bouwen op het stevige fundament dat er ligt. Jij speelt in op de groeiende behoefte aan modulaire en circulaire huisvestingsoplossingen. Samen met opdrachtgevers en gebruikers ontwikkel je oplossingen die bijdragen aan een duurzame leefomgeving.


Wat ga je doen?
Als planontwikkelaar ben je samen met de directeur van ons sectorteam “wonen” (label NEZZT) verantwoordelijk voor de gekozen strategie, vertaling van de strategie naar haalbare concepten en voor de aanbiedingen die de klant ontvangt. Jij zorgt er vervolgens voor dat die aanbieding verder wordt uitgewerkt naar een definitief plan , waarin prijs, kwaliteit en product in overeenstemming zijn met wat de klant verwacht, of deze verwachtingen zelfs overtreft. Je werkt hierbij nauw samen met de ontwerpers, engineers en calculatoren en je overige collega’s binnen het sectorteam “wonen”. De nadruk ligt op het vertalen van de wensen van de klant naar concrete en soms vernieuwende mogelijkheden in een aanbesteding of bouwteam traject. Als plantontwikkelaar ben je in staat om een vertaling te maken van de klantwensen naar de specifieke concepten van De Meeuw. Je bent intern vanaf de initiatieffase bij het ontwikkeltraject betrokken en geeft mede leiding aan het proces om plannen uit te ontwikkelen van een SO naar een DO. Je hebt als “bruggenbouwer” dan ook oog voor de diverse disciplines en weet deze disciplines te verbinden. Eigenlijk ben je een ondernemer binnen De Meeuw en weet de afgesproken doelstellingen te behalen. In deze rol rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur van het sectorteam “wonen”.

Kernactiviteiten zijn onder andere:

• Het (uit-) ontwikkelen van plannen in de woningbouw;

• Het mee ontwikkelen van proposities in onderscheidende tenders;

• Het bieden van ondersteuning bij haalbaarheidsstudies en kostenramingen;

• Het signaleren van planoptimalisaties, risico’s en kansen;

• De mede aansturing van het werk van derden, zoals architect en constructeur.

Jouw profiel

Onze ideale kandidaat heeft een sterke affiniteit met architectuur en ervaring met conceptuele projectontwikkeling. Met je scherpe analytische vermogen weet je de klantvraag feilloos te vertalen naar een concrete (De Meeuw) oplossing. Daarbij ben je een teamplayer die positief is ingesteld en altijd denkt in kansen en mogelijkheden. Verder verwachten wij;

  • Een HBO of WO diploma richting bouwkunde, technische bedrijfskunde of iets soortgelijks
  • Minimaal vijf jaar werkervaring als planontwikkelaar of een soortgelijke rol
  • Ervaring met de ontwikkeling van woningbouw projecten / concepten
  • Ervaring en kennis van vastgoed rekenen
Alle vacatures

Solliciteer nu

Fantastisch dat je toekomstbouwer wilt worden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bart van den Akker

Vragen?

Neem contact op met onze Recruiter Bart