Home Werken bij Ontwerper

Ontwerper

Oirschot
Sales & Marketing
40 uur
HBO Diploma/Bachelor's
€ 3.500,- tot € 4.300,- per maand

Wat ga je doen?

Ben jij een creatieve ontwerper die het leuk vind om fantastisch mooie 3D (BIM) modellen te maken voor onze klanten? Raak je enthousiast om een bestek te vertalen naar een commercieel ontwerp? Dan is deze functie je op het lijf geschreven!

Als ontwerper bij De Meeuw maak jij hoofdzakelijk 3D (BIM) modellen van onze modulaire bouwunits vanuit een bestek of ruimtebehoefte in het programma Revit. Dit doe je voor zowel de grotere als kleine projecten en voor diverse sectoren zoals bijv. zorg, onderwijs, bedrijfsleven en de woningbouw. Je hebt dus een breed werkgebied over de hele linie en een zeer divers pallet. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het realiseren van artist impressies en video rendering (Lumion). Je doet dit samen in een dynamisch, hecht en informeel (project) team en probeert onze klanten te verrassen met mooie designs en creatieve oplossingen. Niet alleen werk je intensief samen met je eigen team, maar ook met de accountmanagers en binnendienstmedewerkers om onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Naast de reguliere werkzaamheden heb je een vrije rol in het team waarin je met eigen creatieve conceptuele verbeter initiatieven aan de slag kunt gaan. De nadruk van de functie ligt wel in het construeren en uitwerken van 3D bouwtekeningen. Het doel is het vertalen van de eisen en wensen van de klant tijdens de offertefase en dit omzetten in een mooie commerciële ontwerptekening waardoor de klant enthousiast raakt en de offerte om wil zetten naar order. Tenslotte ben je in deze functie ook de ‘kwaliteitsborger’ in het voortraject. Je zorgt dat ontwerpen voldoen aan de technische mogelijkheden van onze bouwsystemen en dat ze voldoen aan wet- en regelgeving waaronder het Bouwbesluit. Met je technische bagage op de commerciële afdeling ben je de vooruit geschoven pion in de organisatie. Je werkt in een dynamisch projectteam op de afdeling commercie maar schakelt indien nodig ook met engineering, werkvoorbereiding en projectleiding.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een relevante MBO4 / HBO diploma richting bouwkunde of architectuur
  • Je hebt ervaring met het maken van 3D tekeningen bij voorkeur in Revit
  • Je bent creatief en in staat om op conceptueel niveau te werken
  • Sterke pre is ervaring met het renderprogramma Lumion en/of calculatieprogramma IBIS trad of bent bereidt dit te leren
Alle vacatures

Solliciteer nu

Fantastisch dat je toekomstbouwer wilt worden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bart van den Akker

Vragen?

Neem contact op met onze Recruiter Bart