Home Werken bij Medewerker Technische Dienst

Medewerker Technische Dienst

Oirschot
Technische Dienst
40 uur
MBO Diploma
€ 2.900,- tot € 3.450,- per maand

Wat ga je doen?

Bent jij graag bezig met het uitvoeren van preventief onderhoud, het oplossen van storingen en/of het vervaardigen van productiegereedschappen? Houd jij van afwisseling in je werk en ben je graag met je handen bezig? Solliciteer dan bij De Meeuw op de vacature van Medewerker Technische Dienst.
Als Medewerker Technische Dienst richt jij je op het uitvoeren van preventief onderhoud, het oplossen van storingen voor al onze fabrieken en kantoorpanden in Oirschot. Het betreft een functie waarin je op diverse deelgebieden zal worden ingezet.

In deze rol ontvang, beoordeel en analyseer jij de storingen, je achterhaalt de oorzaak en beschrijf jij wat de beste reparatiemethode is. Daarnaast pleeg je onderhoud en verhelp je storingen aan onze machines en apparaten in de productie. De veelzijdigheid van de rol laat zich ook zien in het feit dat jij ook verantwoordelijk bent voor een optimale staat van de productiegereedschappen. Heb jij tevens ervaring in het bewerken van metalen en/of las -en draaitechnieken? En vind je het leuk om jouw eigen vervaardigde producten te testen en onderliggende uitleg te geven? Dan is deze functie zeker interessant voor jou.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een MBO niv. 3 diploma bij voorkeur richting montage of storingstechnicus;
  • Je hebt ervaring met onderhoud en reparatie van machines en gereedschappen;
  • Je hebt kennis en ervaring met lassen, draaien en frezen;
  • Je bent flexibel ingesteld en hebt twee rechterhanden.
  • Je bent in het bezit van een EHBO of BHV certificaat of bereidt dit te halen
Alle vacatures

Solliciteer nu

Fantastisch dat je toekomstbouwer wilt worden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bart van den Akker

Vragen?

Neem contact op met onze Recruiter Bart