Home Werken bij Medewerker Crediteuren Administratie

Medewerker Crediteuren Administratie

Oirschot
Finance
40 uur
MBO Diploma
€ 2.900,- tot € 3.600,- per maand

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een veelzijdige, financieel administratieve functie? Voel jij je als een vis in het water tussen financiële documenten en voel je er veel voor om mogelijke verbeteringen van financiële processen te signaleren en te bespreken? Lees dan snel verder!

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de crediteuren administratie en ben je het aanspreekpunt voor leveranciers en interne belanghebbenden ten aanzien van inkomende facturen en draag je zorg voor een correcte afwikkeling. Je beoordeelt, controleert en verwerkt gescande facturen in ons digitale factuurverwerkingssysteem en coördineert de digitale factuurflow. Wanneer je verschillen constateert, schakel je met de afdelingen Inkoop en Logistiek. Om jouw werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren denk je mee over procesverbeteringen en overleg je met diverse afdelingen.

In jouw rol ben je ook verantwoordelijk voor de voortgang van het algemene betalingsproces. Bij knelpunten overleg je met je collega`s van Finance en kom je samen tot een oplossing en adviseer je samen het MT. Daarnaast maak je periodiek een complete analyse van de crediteurenpositie en verwerkt dit in een periodieke KPI rapportage. Ten slotte ben je altijd op zoek naar manieren om je werk nog sneller of efficiënter uit te voeren. Onze ideale kandidaat is in staat om goed zelfstandig aan de slag te kunnen gaan, werkt accuraat en voelt zich thuis binnen een informele no-nonsense omgeving. Je komt te werken in een team van elf Finance collega’s waarvan je met drie personen verantwoordelijk bent voor de crediteurenadministratie.


Jouw profiel

  • Je beschikt over een afgeronde MBO niveau 4 diploma in een financiële richting
  • Je hebt een aantal jaren werkervaring in een financieel administratieve rol
  • Je hebt een gedegen kennis van Excel, digitale factuurverwerking en je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan met een ERP systeem (ISAH).
  • Je bent zelfstandig, proactief, oplossingsgericht en ondernemend ingesteld.
Alle vacatures

Solliciteer nu

Fantastisch dat je toekomstbouwer wilt worden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bart van den Akker

Vragen?

Neem contact op met onze Recruiter Bart