Home Werken bij Masterplanner

Masterplanner

Oirschot
Supply Chain
40 uur
HBO Diploma/Bachelor's
€ 4.000,- tot € 4.600,- per maand

Wat ga je doen?

Ben jij die meester strateeg die binnen no-time alle puzzelstukjes van de planning in elkaar legt? Voel jij feilloos alle belangen aan en weet je daar als een kameleon tussen te manoeuvreren? Ben je ook nog is handig met Power BI of planningstools? Dan is deze functie je op het lijf geschreven!


Als Masterplanner ben je verantwoordelijk voor het opstellen, beheren en optimaliseren van de Sales & Operations Planning. Je adviseert hoger management en directie over de verschillende scenario’s en de beste planning die mogelijk is voor De Meeuw.

Voordat je advies uitbrengt ben je jezelf bewust van de informatiebehoefte die nodig is om de juiste strategische beslissingen te nemen. De Master Planner heeft een hoge organisatiesensitiviteit, kan relaties onderhouden en begrijpt de verschillende belangen, op basis hiervan adviseer jij de beste planning. Je werkt actief samen met je collega planners (transportplanner, productieplanner, projectplanner en commercieel planner) en andere belanghebbenden en weet hun input om te zetten naar informatie die bruikbaar is om organisatiebreed de juiste beslissing te maken. Alle afdelings-planningen komen dus bij jouw samen en jij gaat met deze stukken de grote puzzel in elkaar leggen.

Daarnaast ga je met de collega planners ook aan de slag om de planningen procesmatig en systeemtechnisch aan elkaar te koppelen en zover het kan te automatiseren in een nog nieuw te selecteren planning- of BI-tool. In deze rol zit dus ook sterk het accent op IT automatisering en power BI om de planningen te professionaliseren. Zodoende kan jij de informatie sneller verzamelen, beter vastleggen en rapporteren.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een relevante HBO diploma zoals bijv. logistiek of supply chain
  • Je hebt een aantal jaren werkervaring als planner binnen een productie-logistieke omgeving
  • Je hebt ervaring en kennis van planningstools en/of power BI
  • Bij voorkeur heb je ervaring met ERP systemen zoals bijv. Isah.
  • Je bent organisatie sensitief, analytisch sterk en zeer flexibel ingesteld

Solliciteer nu

Fantastisch dat je toekomstbouwer wilt worden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bart van den Akker

Vragen?

Neem contact op met onze Recruiter Bart