Home Werken bij Logistiek Medewerker Goederenontvangst

Logistiek Medewerker Goederenontvangst

Oirschot
Logistiek
40 uur
MBO Diploma
€ 2.800,- tot € 3.200,- per maand

Wat ga je doen?

Ben jij in staat om de inkomende goederenstormen van De Meeuw optimaal te begeleiden? Vind jij het leuk om op de heftruck te zitten maar ook de afwisseling te hebben om een stukje administratie op te pakken? Solliciteer dan als Logistiek Medewerker bij de Meeuw!

Als Logistiek Medewerker Goederenontvangst bij De Meeuw ben je verantwoordelijk voor de ontvangst, controle, opslag en registratie van de geleverde goederen bij onze productie locaties in Oirschot.

Jouw werkdag start met team logistiek om 07:00 uur met een gezamenlijke dagstart . Vervolgens ga je de werkvloer op waar je met circa 14 andere collega's aan de slag gaat om de inkomende goederenstroom optimaal te begeleiden. Jouw werkweek bestaat uit 5 dagdiensten van maandag t/m vrijdag en omstreeks 16;00 uur eindigt je werkdag. Het is belangrijk dat jij de leveranciers en chauffeurs de juiste aanwijzingen geeft over het lossen van de goederen. Is de kwaliteit van de producten bijvoorbeeld niet goed (denk aan beschadigingen en barcode) dan signaleer jij dit en los je het samen op of je maakt er een melding van. Door jouw inzet worden alle producten dus op de juiste manier met de heftruck in ons magazijn opgeslagen en vervolgens geregistreerd in het ERP systeem (ISAH). Jij hebt alles onder controle en zorgt ervoor dat onze collega`s van productie altijd optimaal bevoorraad zijn en de juiste materialen krijgen zodat de (productie) processen efficiënt kunnen doorlopen. Het is dus een afwisselende functie waarbij je zowel op de heftruck zit als mede de administratie verzorgt.


Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat en/of reachtruckcertificaat
  • Je hebt werkervaring in een logistiek omgeving en kennis van logistieke processen
  • Je hebt ervaring met de administratie en registratie van inkomende goederen / producten (ERP)
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal
Alle vacatures

Solliciteer nu

Fantastisch dat je toekomstbouwer wilt worden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bart van den Akker

Vragen?

Neem contact op met onze Recruiter Bart