Home Werken bij KAM Coordinator

KAM Coordinator

Oirschot
Safety
40 uur
HBO Diploma/Bachelor's
€ 4.000,- tot € 4.700,- per maand

Wat ga je doen?

Jij voegt graag waarde toe aan De Meeuw op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Recent hebben wij trede 2 behaald van de veiligheidsladder en we zoeken een zelfstandige KAM coördinator die ambities heeft om hier nog meer stappen in te maken. Lijkt je dit een mooie uitdaging solliciteer dan als KAM coördinator bij de Meeuw!

Als KAM Coördinator zorg jij ervoor, dat al onze collega's hun werk veilig kunnen uitvoeren en daarnaast ben jij ervoor verantwoordelijk dat er volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden gewerkt wordt. Doel is om te adviseren over en (verder) ontwikkelen, implementeren, bewaken en uitvoering geven aan KAM-beleid, zodat De Meeuw voldoet aan arbo- en milieuwetgeving en de kwaliteitseisen.

Als KAM-coördinator initieer je projecten om het veilig werken binnen De Meeuw op een hoger niveau te brengen. (Van veiligheidsladder trede 2 naar trede 3). Dit doe je niet alleen in onze producties in Oirschot maar ook op de projecten bij de klanten. Je brengt adviesbezoeken om met name werkvoorbereiders, uitvoerders en projectleiders te coachen en adviseren op het gebied van veiligheidszaken en hen te begeleiden en coachen in onze groei in veiligheidsbewustzijn. Dit bijvoorbeeld tijdens veiligheidsrondes op de bouwplaats of een projectteamoverleg. Daarnaast helpt hij/zij hen bij het opstellen en beoordelen van VGM-plannen, (taak)risicoanalyses, VGM-rapportages e.d. De KAM-Coördinator heeft de lead in het uitvoeren, rapporteren en opvolgen van onderzoeken na ongevallen. Naast veiligheid is kwaliteitsbewaking een belangrijk onderdeel van je functie, denk hierbij aan de bewaking van alle normeringen (ISO, VCA) en het implementeren en bewaken van verschillende procedures. Ook het uitvoeren van interne audits en het begeleiden van externe audits zoals VCA, ISO, CO2. Deze projecten begeleid je gelijktijdig en sluiten aan bij het strategisch meerjarenplan van De Meeuw. Jouw belangrijkste doel; zorgen dat veilig en gezond werken als rode draad door De Meeuw heen loopt. In deze rol werk je zelfstandig en rapporteer je aan de facility manager.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een HBO diploma richting veiligheidskunde (IVK & MVK)
  • Je hebt al een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke rol als KAM coördinator
  • Normkennis en certificeringen op het gebied van BHV, VCA, ISO en CO2
  • Je bent zelfstandig ingesteld en uitstekend in staat om procesmatig te werken
  • Je bent een ijzersterke adviseur en hebt het vermogen om veranderingen op een positieve manier door te voeren
Alle vacatures

Solliciteer nu

Fantastisch dat je toekomstbouwer wilt worden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bart van den Akker

Vragen?

Neem contact op met onze Recruiter Bart