Home Werken bij HR Officer

HR Officer

Oirschot
HR
40 uur
HBO Diploma/Bachelor's
€ 3.300,- tot € 4.200,- per maand

Wat ga je doen?

Samen bouwen bij De Meeuw

De Meeuw is een organisatie in transitie en groeit mede vanwege de gunstige marktomstandigheden exponentieel. Met jouw HR ervaring en empathisch vermogen faciliteer en ondersteun je de 250 collega toekomstbouwers met HR advies. De Meeuw is een organisatie in transitie waardoor je allerlei ad-hoc uitdagingen onderweg tegenkomt. Het HR team heeft een belangrijk aandeel in het bouwen aan een professionele organisatie met tevreden medewerkers en het begeleiden van deze groei.


De functie
Als HR-officer ben je de spin in het web waarin je signaleert, ondersteunt en adviseert over vragen en HR gerelateerde onderwerpen. Dit doe je in eerste instantie op medewerkersniveau. Als onderdeel van de afdeling HR adviseer je later ook leidinggevenden op het gebied van organisatie – en personeelsontwikkeling en ben je onderdeel van HR gerelateerde projecten.

Je bent daarnaast verantwoordelijk voor alle organisatorische en administratieve werkzaamheden van in-, door- en uitstroom van medewerkers en personeelsrapportages. Overige HR taken zoals verzuimmanagement en -registratie (Wet Verbetering Poortwachter) voer je uit volgens de geldende regels en procedures.

Je hebt een signalerende en opvolgende taak als het gaat om contractbeheer op de HR afdeling. Je organiseert en voert de administratie rondom de periodieke (bedrijfs-)opleidingen en -trainingen en bewaakt de opleidingsplannen. Daarnaast houd je je bezig met de juiste uitvoering van het personeelsbeleid.

In deze rol overleg je met teamleiders en managers en ben je daardoor op de hoogte van wat er speelt binnen de organisatie en afdelingen. Je rapporteert direct aan de HR Manager. Je hebt zeer regelmatig inhoudelijke afstemming en overleg met je collega's van het team HR.

Jouw profiel

  • Je beschikt over HBO werk/denkniveau, bij voorkeur in de richting van HR
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in een HR rol (administratief/adviserend) of wil als junior starten om je deze functie eigen te maken
  • Je bent schriftelijk én mondeling communicatief sterk
  • Je bent zorgvuldig, flexibel en hands-on ingesteld
  • Je kunt binnen een dynamische organisatie de rust bewaren
  • Je bent een teamplayer met een goed ontwikkeld empathisch vermogen

Solliciteer nu

Fantastisch dat je toekomstbouwer wilt worden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bart van den Akker

Vragen?

Neem contact op met onze Recruiter Bart