Home Werken bij HR Manager

HR Manager

Als daadkrachtig HR Manager heb je ervaring met verandermanagement en ben jij het klankbord en business partner voor ons directieteam!

Krijg jij energie van het ontwikkelen van HR beleid en ben je daadkrachtig in de realisatie van deze HR-projecten / plannen? Solliciteer dan als HR Manager bij de Meeuw!

Wat ga je doen?
Als HR manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en realiseren van het (strategisch) HR beleid van De Meeuw. Dit doe je als leidinggevende samen met het HR-team wat bestaat uit drie collega`s. De afdeling HR adviseert de directie en leidinggevenden op het gebied van organisatie- en personeelsontwikkeling, initieert daartoe projecten en draagt zorg voor de personeels- en salarisadministratie. De Meeuw is een organisatie in transitie en groeit mede vanwege de gunstige marktomstandigheden exponentieel. Ervaring met verandermanagement is daarom essentieel. Met jouw HR visie en groot empathisch vermogen zorg je ervoor dat onze 250 collega`s toekomstbouwers zich als een vis in het water voelen en gelijktijdig de groeiambities gerealiseerd worden. Als stevige persoonlijkheid fungeer je als klankbord en business partner naar het directie team toe en voorzie je ze van gedegen adviezen (gevraagd en ongevraagd) omtrent HR policy. In deze rol rapporteer je dus rechtstreeks aan de commercieel directeur. Gezien de complexiteit van de interne processen ben je iemand van de lange adem en weet je met tact men te overtuigen van jouw plannen. Tenslotte is het belangrijk dat je in staat bent om de helikopter view aan te nemen zodat je de gevolgen kan overzien van de implementatie en uitvoer van je plannen binnen de organisatie. Het is een organisatie in transitie en een functie in ontwikkeling waardoor je allerlei ad-hoc uitdagingen onderweg tegenkomt. Als HR-manager weet je ondanks deze uitdagingen de lange termijn visie vast te houden en de doelen niet uit het oog te verliezen.

Jouw profiel

 • Je bent in het bezit van een HBO of WO diploma richting HRM of vergelijkbaar
 • Je hebt minimaal vijf jaar leidinggevende ervaring als HR Manager binnen een commerciële organisatie
 • Je hebt kennis en ervaring met verandermanagement
 • Je bent daadkrachtig, ondernemend en hands-on ingesteld
 • Je bent een sterke verbindende factor en in staat om de directie van professionele HR adviezen te voorzien
 • Je bent minimaal 28 tot 32 uur per week beschikbaar

Wat bieden wij jou?
Bij De Meeuw kom je te werken in een informele omgeving waar we op een duurzame wijze huisvestingsproblemen oplossen voor diverse klanten. Je komt terecht bij een krachtige Europese speler waarbij innovatie hoog op de agenda staat. Jezelf kunnen ontplooien is essentieel om gelukkig te zijn. Daar heb je ruimte voor nodig. Ruimte die De Meeuw je biedt. Letterlijk en figuurlijk! Daarnaast bieden wij het volgende;

 • Salaris vanaf € 4.500,- tot € 5.500,- bruto per maand o.b.v. fulltime dienstverband
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Jaarlijks 8% vakantiegeld
 • Prachtige innovatieve modulaire bouwprojecten
 • Pensioenregeling PMT
 • Korting van € 10,- op je sport abonnement
 • CAO Metaalbewerking
Bart van den Akker

Iets voor jou?

Solliciteer dan direct door je CV te versturen naar b.vdakker@demeeuw.com en wij geven je spoedig een reactie. Indien je graag meer informatie zou willen ontvangen over de vacature of de sollicitatieprocedure dan kan je ook rechtstreeks contact opnemen met onze recruiter Bart van den Akker via 06-53367872.