Home Werken bij HR Adviseur

HR Adviseur


Oirschot

Office

40 uur

HBO Diploma/Bachelor's

€ 4.200,- tot € 5.200,- per maand

Wat ga je doen?

Heb jij al wat meters gemaakt als HR adviseur en ben je gewend aan de dynamiek en hectiek van een bouwbedrijf? Ben je niet bang om zelf initiatief te nemen en wil je samen met ons meebouwen aan het professionaliseren en verbeteren van de HR afdeling van De Meeuw. Solliciteer dan als HR Adviseur bij de Meeuw!

De functie

Als ervaren HR Adviseur ben je primair verantwoordelijk voor het adviseren en uitvoering geven aan het aan het vastgestelde HR beleid binnen De Meeuw. Daarnaast heb je een veelzijdig takenpakket waaronder het begeleiden van (lijn)managers en directie in verandering, ontwikkeling en groei, volwassen inrichting van (operationele) HR processen. Je signaleert kansen en initieert strategische HR verbeterprojecten. Je komt terecht in een zeer dynamisch bedrijf dat volop in beweging is en de afgelopen jaren explosief is gegroeid. In een jaar tijd zijn we verdubbeld in FTE van 150 naar 300 collega toekomstbouwers. De HR werkprocessen en systemen zullen mee moeten worden genomen in deze groei. Daarom staat verdere digitalisering en automatisering hoog op de agenda. Als HR Adviseur ben je een gelijkwaardige gesprekspartner voor het management van de organisatie. Samen met hen draag je het HR beleid uit en zorg je ervoor dat dit wordt gerealiseerd.

Jouw profiel

Wij zoeken idealiter een ervaren HR adviseur die de klappen van de zweep kent en gewend is om in een zeer dynamische omgeving te werken waarbij er veel tegelijk gevraagd wordt. Je kunt verbinding maken op verschillende niveaus in de organisatie en weet draagvlak te creëren voor HR initiatieven. Je werkt proactief, toont initiatief en weet plannen daadwerkelijk tot executie te brengen en door te vertalen naar de praktijk.

  • Je bent in het bezit van een HBO diploma in de richting van HRM
  • Je hebt minimaal 5 jaar werk ervaring als HR Adviseur
  • Je bent gewend aan het werken in een hectische en dynamische omgeving
  • Je bent proactief ingesteld en initieert zelfstandig HR verbeter projecten
  • Tenslotte heb je een grote affiniteit met het leren & ontwikkelen van collega werknemers

Solliciteer nu

Fantastisch dat je toekomstbouwer wilt worden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.