Home Werken bij Facility Manager

Facility Manager

Oirschot
Business Support
40 uur
HBO Diploma/Bachelor's
€ 4.000,- tot € 4.600,- per maand

Wat ga je doen?

Bijt jij je graag vast in facilitaire vraagstukken en krijg je energie van het efficiënt en kwalitatief inrichten van gebouwen en terreinen? Solliciteer dan als Facility Manager bij de Meeuw!


Als Facility Manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en een efficiënte inrichting van de gebouwen en terreinen voor zowel de kantoorcomplexen als de productielocaties van De Meeuw. Binnen deze scope realiseer je alle facilitaire aangelegenheden. Deze bestaan onder andere uit het onderhoud, renovatie aan gebouwen, installaties en terreinen, de facilitaire dienstverlening als schoonmaak, beveiliging en receptie. In deze rol heb je dus contact met veel verschillende stakeholders en geef je sturing aan alle activiteiten op het gebied van facility management.

Je bent in staat om de wensen en behoeften van de interne organisatie te vertalen naar optimale facilitaire voorzieningen. Daarbij adviseer en rapporteer je gevraagd en ongevraagd aan de business support manager. Naast de strategische zaken is ook de operationele aansturing van zowel het team als de dienstverlening van groot belang. Je vertaalt het beleid naar operationele plannen, passend binnen De Meeuw. Je hebt oog voor detail en brengt daar waar nodig verbetering aan voor facilitaire vraagstukken. Ook maak je analyses voor CAPEX investeringsbesluiten, waarbij je kijkt naar kosten, opbrengsten, prioriteiten en haalbaarheid. In samenwerking met onze inkoopafdeling voer je onderhandelingen met leveranciers van producten en diensten. Tenslotte kan ook van je verwacht worden om projecten zoals verbouwingen of renovaties te leiden en bijbehorende budgetten te beheren. Kortom een veelzijdige rol met veel verantwoordelijkheden.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een HBO diploma facility management of soortgelijk
  • Je hebt al een aantal jaren werkervaring binnen het facilitair domein
  • Je hebt kennis van projectmanagement, facilitair management en bijhorende wet & regelgeving
  • Je bent een sociaal persoon die van nature toegankelijk is en goed kan samenwerken
  • Je bent een ijzersterke planner en organisator

Solliciteer nu

Fantastisch dat je toekomstbouwer wilt worden! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Bart van den Akker

Vragen?

Neem contact op met onze Recruiter Bart