Home Werken bij Commercieel Manager (Intern)

Commercieel Manager (Intern)

Als inspirerende leider weet jij onze toekomstbouwers te motiveren en zo samen een duurzame wereld te bouwen!

Wat ga je doen?
Als commercieel manager bij de Meeuw ben je eindverantwoordelijk voor de resultaten van de afdeling commercie en het operationeel leiding geven aan de binnendienst medewerkers, calculatie medewerkers, accountmanagers en tenderspecialisten (12FTE). Het hoofddoel van de afdeling commercie is het verkopen en verhuren van onze producten. Denk bijvoorbeeld aan flexibele bouwunits, woningen, scholen en kantoren. De afdeling is opgesplitst in vier sectorteams: Onderwijs & Overheid, Zorg, Bedrijfsleven en Woningbouw (NEZZT). Het label woningbouw wordt separaat aangestuurd door onze directeur NEZZT. Als commercieel manager heb jij de overige drie sectorteams onder je hoede. Deze teams zorgen ervoor dat het commerciële proces (tenders & aanbestedingen) goed wordt doorlopen om aanbiedingen te kunnen doen aan klanten en fungeert – wanneer gewenst – als sparringpartner in deze complexe trajecten. Jij evalueert periodiek de uitgebrachte aanbiedingen en het daarbij gevolgde proces, je implementeert waar nodig verbeteringen in het commerciële proces en draagt zorg voor de persoonlijke ontwikkeling van onze toekomstbouwers. We willen benadrukken dat dit een interne rol is waarbij klantbezoeken nihil zijn. De accenten en nadruk in deze rol liggen op de proces optimalisaties en ontwikkeling van de teams.

Jouw profiel
Je bent van nature een toegankelijk persoon die in staat is om spreekwoordelijke bruggen te bouwen tussen diverse afdelingen. Jouw doel daarbij is om de optimale oplossing voor onze klanten te kunnen bieden. Je bent in staat om op procesmatig niveau mee te denken om zo de commerciële trajecten te verbeteren. Verder verwachten wij dat je onderstaande meebrengt:

 • Je bent in het bezit van een HBO diploma richting commercie en/of bouwkunde
 • Je hebt minimaal vijf jaar leidinggevende ervaring binnen een commerciële organisatie
 • Je hebt aantoonbare kennis van project en proces management
 • Je hebt een grote affiniteit met duurzaam, modulair en circulair bouwen
 • Je bent een sterke verbindende factor en in staat om op een inspirerende manier leiding te geven

Wat kun je van ons verwachten?
Bij De Meeuw kom je te werken in een informele omgeving waar we op een duurzame wijze huisvestingsproblemen oplossen voor diverse klanten. Je komt terecht bij een krachtige Europese speler waarbij innovatie hoog op de agenda staat. Jezelf kunnen ontplooien is essentieel om gelukkig te zijn. Daar heb je ruimte voor nodig. Ruimte die De Meeuw je biedt. Letterlijk en figuurlijk! Daarnaast bieden wij het volgende;

 • Salaris vanaf € 5000,- tot € 6500,- bruto per maand o.b.v. fulltime dienstverband
 • Leaseauto, laptop en telefoon van de zaak
 • Jaarlijks 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Jaarlijks 8% vakantiegeld
 • Prachtige innovatieve modulaire bouwprojecten
 • Pensioenregeling PMT
 • Korting van € 10,- op je sport abonnement
 • CAO Metaalbewerking
Bart van den Akker

Iets voor jou?

Solliciteer dan direct door je CV te versturen en wij geven je spoedig een reactie. Indien je graag meer informatie zou willen ontvangen over de vacature of de sollicitatieprocedure dan kan je ook rechtstreeks contact opnemen met onze recruiter Bart van den Akker.