Home Werken bij

Werken bij De Meeuw

Toekomstbouwer word je bij ons!

De Meeuw is een industrieel bouwbedrijf met stevige ‘roots’ in Oirschot en vestigingen in België, Duitsland, Zwitserland en Roemenië. We zijn gespecialiseerd in modulaire bouw en werken sinds 1929 aan toekomstbestendige huisvesting. We ontwerpen en realiseren modulaire en duurzame gebouwen om in te werken, te leren, te wonen, te verblijven en te herstellen, maar dan net even anders...

Net even anders...

Dat ‘net even anders’ maakt dat onze gebouwen flexibel zijn. Ze kunnen eenvoudig inkrimpen en uitbreiden om aan veranderende woon- en werkwensen te kunnen voldoen en van functie veranderen als dat nodig is. Maar wat onze gebouwen écht uniek maakt, is het feit dat ze verplaatst kunnen worden. Hierdoor voldoet onze huisvesting altijd aan de meeste actuele behoefte van de markt en voorkomen we leegstand.

Wat kun je van ons verwachten?

Bij De Meeuw kom je terecht in een informele omgeving. Wij begrijpen dat het voor jou essentieel is om jezelf te kunnen ontplooien. Professionele en persoonlijke ontwikkeling, daar heb je ruimte voor nodig. Ruimte die De Meeuw je biedt. Letterlijk en figuurlijk!

Interesse?

De Meeuw is altijd op zoek naar nieuwe collega's en talent. Bekijk hieronder onze vacatures. Staat jouw functie er nu niet tussen? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie.

Onze vacatures

De cultuur van De Meeuw

De toekomstbouwers van De Meeuw maken het verschil in informele sfeer. Door samen te werken met hart voor de zaak, de juiste dosis Brabantse humor en een recht door zee mentaliteit. Door wars te zijn van dubbele agenda’s bereiken wij ons gezamenlijk doel: het oplossen van huisvestingsvraagstukken. Én: bij De Meeuw is iedereen gelijk. Of je hier nu 35 jaar werkt of een dag. Of je nu op kantoor werkt of in de productiehal: het gevoel van De Meeuw is overal aanwezig.

Bart van den Akker

Staat jouw functie er niet tussen?

Stuur dan een open sollicitatie naar Bart van den Akker. De Meeuw is altijd op zoek naar nieuwe collega's én talent.