Home Urgente huisvesting Urgente huisvesting direct beschikbaar

Urgente huisvesting direct beschikbaar

De Meeuw hecht veel waarde aan het herinzetten van gebouwen. Omdat we beschikken over onze eigen productiehallen kunnen de gebouwen en materialen die retour komen maximaal worden hergebruikt. Het grote voordeel is dat je zo altijd een scherpe prijs krijgt voor een functioneel en kwalitatief hoogwaardig gebouw.

Veel gebouwdelen zijn nauwelijks aan slijtage onderhevig en kunnen daarom na een deskundige inspectie op korte termijn opnieuw worden ingezet.

De Meeuw hecht veel waarde aan het herinzetten van gebouwen. Omdat De Meeuw beschikt over eigen productiehallen kunnen de gebouwen en materialen welke retour komen maximaal worden hergebruikt. Het grote voordeel is dat je zo altijd een scherpe prijs krijgt voor een functioneel en kwalitatief goed gebouw.

Veel gebouwdelen zijn nauwelijks aan slijtage onderhevig en kunnen daarom na een deskundige inspectie op korte termijn opnieuw ingezet worden.

Ontdek de ongekende mogelijkheden

Tijdelijke lokalen 06

Accommodatie DB 03-05

Bent u op zoek naar tijdelijke uitbreiding voor uw school? De Meeuw heeft diverse leslokalen beschikbaar die...
Meer informatie
Accommodatie DB 03-05
Bent u op zoek naar tijdelijke uitbreiding voor uw school? De Meeuw heeft diverse leslokalen beschikbaar die eerder dienst hebben gedaan voor het Keizer Karel College in Amstelveen. De gebouw zorgt voor een betrouwbare en veilige...
Meer informatie
Customer Care De Meeuw

Meer weten? neem contact met ons op!

Voor de prijs- én kwaliteitsbewuste opdrachtgever heeft De Meeuw een bijzonder aantrekkelijk alternatief voor nieuwbouw.

Neem direct contact op met één van onze specialisten.