Home Urgente huisvesting Urgente huisvesting direct beschikbaar

Urgente huisvesting direct beschikbaar

De Meeuw hecht veel waarde aan het herinzetten van gebouwen. Omdat we beschikken over onze eigen productiehallen kunnen de gebouwen en materialen die retour komen maximaal worden hergebruikt. Het grote voordeel is dat je zo altijd een scherpe prijs krijgt voor een functioneel en kwalitatief hoogwaardig gebouw.

Veel gebouwdelen zijn nauwelijks aan slijtage onderhevig en kunnen daarom na een deskundige inspectie op korte termijn opnieuw worden ingezet.

De Meeuw hecht veel waarde aan het herinzetten van gebouwen. Omdat De Meeuw beschikt over eigen productiehallen kunnen de gebouwen en materialen welke retour komen maximaal worden hergebruikt. Het grote voordeel is dat je zo altijd een scherpe prijs krijgt voor een functioneel en kwalitatief goed gebouw.

Veel gebouwdelen zijn nauwelijks aan slijtage onderhevig en kunnen daarom na een deskundige inspectie op korte termijn opnieuw ingezet worden.

Ontdek de ongekende mogelijkheden

04

Flexibel school- of kantoorgebouw a 1.206 m²

In december 2020 creëerden we een speciale plek in de wijk Huysackers van Veldhoven: de tijdelijke school...
Meer informatie
Flexibel school- of kantoorgebouw a 1.206 m²
In december 2020 creëerden we een speciale plek in de wijk Huysackers van Veldhoven: de tijdelijke school Zilverackers. Deze diende als de nieuwste vestiging van de openbare basisschool Dick Bruna, en werd snel een populaire keuze...
Meer informatie
Kantoorgebouw Knauf 1

Flexibel kantoor- school of zorggebouw a 377 m²

Meer informatie
Flexibel kantoor- school of zorggebouw a 377 m²
Meer informatie
Customer Care De Meeuw

Meer weten? neem contact met ons op!

Voor de prijs- én kwaliteitsbewuste opdrachtgever heeft De Meeuw een bijzonder aantrekkelijk alternatief voor nieuwbouw.

Neem direct contact op met één van onze specialisten.