Meer

EEN GESCHIKTE RUIMTE NODIG? GEEN NOOD!

Ben je op zoek naar tijdelijke uitbreiding van je school of heeft er een calamiteit plaatsgevonden? DEMEEUW levert én plaatst noodlokalen snel; direct uit voorraad. Jaarlijks hebben veel scholen behoefte aan extra klaslokalen. DEMEEUW levert jaarlijks aan 50 instellingen een tijdelijk schoolgebouw om het groeiende aantal leerlingen te huisvesten.

Met noodlokalen van DEMEEUW ben je verzekerd van voldoende ruimte. Wij leveren snel een hoogwaardige oplossing waarmee we beantwoorden aan jouw capaciteitsbehoefte. Zo hoef je je nooit meer druk te maken over voldoende ruimte en kunnen leerlingen zich optimaal blijven ontwikkelen.

BINNEN 3 MINUTEN JE ONTWERP EN OFFERTE OP MAAT

"Het is nu nog makkelijker om snel een ontwerp en offerte op maat te ontvangen van je tijdelijke schoolgebouw. Met onze Building Configurator stellen we een school samen op basis van jouw situatie en behoefte. En ontvang je direct een ontwerp en indicatieve offerte.”

JEROEN STOFFELEN
INFO@DEMEEUW.COM
+31(0)499 572 024


Configurator

RUIMTE VOOR VOLDOENDE CAPACITEIT

Krijg je binnenkort te maken met een groeiend aantal leerlingen, word je school gerenoveerd of zoek je naar overbrugging in aanloop naar nieuwbouw? Met noodlokalen van DEMEEUW ben je verzekerd van voldoende ruimte. Wij leveren snel een hoogwaardige oplossing waarmee we beantwoorden aan jouw capaciteitsbehoefte.

 

Heb je een acute behoefte aan noodlokalen? Wij leveren een groot deel van het assortiment direct uit voorraad. Dat maakt DEMEEUW tot een flexibele partner die direct invulling geeft aan je ruimtebehoefte. DEMEEUW is ervaringsdeskundig in onderwijs en kinderopvang. Wij weten aan welke eisen een modern onderwijsgebouw moet voldoen. Bovendien bieden wij een naadloze integratie met het bestaande gebouw.

STANDAARD COMPLEET

DEMEEUW besteedt volop aandacht aan luchtkwaliteit en een gezond leef- en leerklimaat. Ook zorgen grote raampartijen voor voldoende daglicht. Al onze noodlokalen worden geleverd inclusief vloerbedekking, verlichting, verwarming en indien nodig kindveilige wandcontactdozen. Uiteraard kun je ook kiezen voor meer luxe. Zo is er een optieprogramma voor onder andere sanitair, een ventilatiesysteem, airconditioning en zonwering. 

DEMEEUW maakt onder andere ruimte voor:

 Contact
Direct advies nodig van een expert? Bel of mail met Jeroen.
Contact
Jeroen Stoffelen
 +31 (0)499 572 024