Meer

RUIMTE OM TE ONDERNEMEN

Niets is zo vervelend als een kantoorunit die niet goed bij je bedrijf past. DEMEEUW maakt daarom ruimte om te ondernemen met flexibele kantoorunits die perfect aansluiten op je werkbehoeften. Met onze tijdelijke en permanente kantoorruimten speel je razendsnel in op capaciteitsproblemen, zowel bij groei als inkrimping, terwijl de voortgang van alle werkprocessen gewaarborgd blijft. Kwaliteit staat voorop en de mogelijkheden zijn ongekend. 

TIJDELIJK OF PERMANENT

Kantoorruimtes van DEMEEUW zijn maatwerk. De specifieke wensen en eisen van jouw bedrijf zijn ons uitgangspunt. Voor een kortere periode adviseren we onze representatieve standaardoplossingen. Laat je hierbij niet misleiden door het woord ‘standaard’ want hierbij zijn de mogelijkheden enorm. Een naadloze aansluiting op bestaande bebouwing, een vrijstaande unit, een extra verdieping, hoog- of laagbouw. De keuze is aan jou. Wil je een grote hal, kantoortuin of een gang met gescheiden kantoorruimten? Samen kiezen we de beste optie. Als je kantoorruimte voor een langere periode nodig hebt dan heb je bij DEMEEUW daarnaast ook nog eens een zeer ruime keuze qua kleurgebruik, afwerkingsniveau en materiaaltoepassing.

vraag een offerte aan

De voordelen

  • Razendsnel extra kantoorruimte tot uw beschikking
  • Flexibel in te richten
  • Architectonisch ontwerp
  • Veel aandacht voor comfort, akoestiek en binnenklimaat
  • Compleet gebouw, inclusief vloerbedekking, verlichting, installaties en sanitair
  • Advies mogelijk inrichting van het omliggende terrein
  • Snelle levering en plaatsing
  • Flexibele financieringsmogelijkheden

FUNCTIONEEL COMFORT

De specialisten van DEMEEUW houden in hun advies altijd rekening met de gewenste gebruiksduur van de kantoorunit in combinatie met jouw specifieke wensen en eisen ten aanzien van comfort, presentatie en functionaliteit. Zo creëren we een totaalconcept dat snel inzetbaar is. Wij ondersteunen je gedurende het hele traject: van ontwerp tot exploitatie en onderhoud. Dat maakt DEMEEUW tot een ideale full service dienstverlener.

Meer informatie?

Neem contact op met onze verhuurafdeling. Bel of mail.

DEMEEUW maakt onder andere ruimte voor:

 Contact
 Blijf op de hoogte
Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van DEMEEUW . Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.

+31 (0)499 572 024

Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
 
Bedankt. We zullen je vanaf nu op de hoogte houden.