Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Nikkie Bakermans 1

Nikkie Bakermans

Elke dag werken 80 medewerkers in de productiehallen van De Meeuw in Oirschot aan de toekomst! Met ieder een eigen expertise vervullen zij allemaal een belangrijk onderdeel in het fabriceren en renoveren van onze modulaire units. Denk aan het lassen van de frames voor vloeren en daken, het aanbrengen van de dakbedekking en het monteren van panelen. Maar ook het bemannen van de assemblagelijn waar elke unit wordt gecontroleerd, het transporteren van de units naar de bouwlocatie en het afmonteren op locatie zodat de units in gebruik kunnen worden genomen.

Zonder makers geen business. Maar wie zijn nu die makers? De komende tijd stellen we er een paar aan je voor. Deze week: Nikkie Bakermans!

NIEUWE OF GERENOVEERDE DAKEN

"Als afgestudeerd Leisure & Hospitality manager heb ik geen bouwervaring, toch ben ik nu allround panelenbouwer bij De Meeuw en ik vind het geweldig. Ik leer graag en wil hogerop komen. Bij De Meeuw kan dat en zo heb ik ook geleerd te bouwen. De panelen die ik aanbreng, schroeven we op een frame. Dit moet heel precies gebeuren, zodat er een gelijkmatig schroefpatroon ontstaat. Naast nieuwe panelen gebruiken we volgens de circulaire filosofie ook zogenoemde ‘reno’s’ (renovatiepanelen)."

Nikkie Bakermans | Allround Panelenbouwer

Quote open

DIT MOET HEEL PRECIES GEBEUREN, ZODAT ER EEN GELIJKMATIG SCHROEFPATROON ONTSTAAT.

Quote close
Nikkie Bakermans

"Op de bouwtekening van het project is te zien hoeveel gerenoveerde panelen we gebruiken en hoeveel nieuwe panelen er moeten worden gemaakt. Met ongeveer 10 personen op de afdeling maken we gemiddeld 20 panelen per dag."

Quote open

MET ONGEVEER 10 PERSONEN OP DE AFDELING MAKEN WE GEMIDDELD 20 PANELEN PER DAG.

Quote close
Nikkie Bakermans