Home Toekomstbouwers Jorrit Heuts

Jorrit Heuts

Senior accountmanager De Meeuw Nezzt

"De Meeuw geeft ruimte aan initiatief"

De Meeuw is een ontzettend innovatief en duurzaam bedrijf. Met name de ambitie om 100% circulair te zijn spreekt mij aan.

Ik heb een achtergrond in Technisch Bedrijfskunde. Na een aantal jaren als accountmanager werkzaam te zijn geweest bij Van Gansewinkel Renewi, ben ik in 2016 bij De Meeuw komen werken als senior accountmanager voor de zorgsector. In die functie heb Ik alles geleerd over het veelzijdige maar ook complexe product van De Meeuw.

Begin 2022 kreeg ik de kans om de overstap te maken naar de sector wonen in de functie van directeur Wonen. . Ik vind het fantastisch om samen met mijn team te onderzoeken met welke innovatieve oplossingen we onze klanten kunnen helpen.

De Meeuw is een organisatie waar je snel wordt geaccepteerd en opgenomen, en het helpt dan ook als je je belangstellend opstelt naar je collega’s.

Wil jij net als ik de bouwsector op zijn kop zetten als toekomstbouwer? Dan is De Meeuw de plek voor jou! Kijk snel bij onze vacatures of laat ons weten welke bijdrage jij graag zou willen leveren.


‘’Mijn tip voor een nieuwe collega: Niet te snel accepteren hoe dingen gaan binnen een organisatie. Je zo lang mogelijk verwonderen en met een frisse blik je ideeën blijven delen.’’