Home Toekomstbouwers Jorrit Heuts_1

Jorrit Heuts_1

“De Meeuw geeft ruimte aan initiatief”

Jorrit Heuts - 42 jaar – Directeur Wonen

De Meeuw is een ontzettend innovatief en duurzaam bedrijf. Met name de ambitie om 100% circulair te zijn is spreekt mij aan. Als directeur Wonen ga ik graag het avontuur aan om hier mijn bijdrage aan te leveren.

Ik heb een achtergrond in Technisch Bedrijfskunde. Na een aantal jaren als accountmanager werkzaam te zijn geweest bij Van Gansewinkel Renewi en ik in 2016 bij De Meeuw komen werken. Geen toeval, want ook De Meeuw heeft een sterke visie op duurzaamheid en circulariteit: voorkom afval en zie afval als grondstof. Aanvankelijk ben ik hier aan de slag gegaan als senior accountmanager voor de zorgsector. Begin 2022 kreeg ik de kans om de overstap te maken naar de sector wonen in de functie van directeur Wonen. Naast een mooie promotie zie ik het ook als een uitdaging om de positie van De Meeuw in deze, voor ons nog relatief jonge markt, te versterken. De enorme woningbouw- en verduurzamingsopgave in Nederland biedt voor ons als circulaire en modulaire bouwer heel veel kansen. Ik vind het fantastisch vind om samen met mijn team te onderzoeken met welke innovatieve oplossingen we onze klanten kunnen helpen.

Toen ik hier kwam werken heb ik me in de beginfase bescheiden een leergierig opgesteld. Ik wilde alles leren over het veelzijdige maar ook complexe product van De Meeuw. De Meeuw is een organisatie waar je snel wordt geaccepteerd en opgenomen, en het helpt dan ook als je je belangstellend opstelt naar je collega’s. Daarnaast verdiep ik mij ook altijd in de klantvraag. at is de vraag achter de vraag om zo het beste advies te kunnen geven.

Hoe ik succesvol ben geworden? Ik denk door prioriteiten te stellen en keuzes durven maken. Voor mijn persoonlijke carrière heb ik overigens geen stip aan de horizon waar ik bewust naar toe werk. Mijn pad is onderweg gevormd door de dingen te doen ik leuk vind en waar ik passie voor heb. Het succes volgt daar vanzelf uit!

Wil jij net als ik de bouwsector op zijn kop zetten als toekomstbouwer? Dan is De Meeuw de plek voor jou!


Kijk snel bij onze vacatures of laat ons weten welke bijdrage jij graag zou willen leveren.


‘’Mijn tip voor een nieuwe collega: Niet te snel accepteren hoe dingen gaan binnen een organisatie. Je zo lang mogelijk verwonderen en met een frisse blik je ideeën blijven delen.’’