Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Johan vos 2

Johan Vos

Wanneer een opdracht extra voorbereiding nodig heeft, in productie gaat of wordt opgeleverd, houdt Johan niet alleen een scherp oog op de planning, maar houdt hij ook de processen nauw in de gaten. “Ik wil altijd een helicopterview hebben en weten wat er speelt bij de teamleiders en hun teams.”

“Samen met de verschillende afdelingen denk ik na over hoe we onze opdrachten op een dusdanig efficiënte manier kunnen uitvoeren, zodat de klant daar ontzettend tevreden mee is en het ons geld oplevert. Hierbij leggen we de focus op hetgeen de klant wenst: zo snel mogelijk een gebouw met de juiste kwaliteit en tegen de juiste prijs.”

Als hoofd Bedrijfsbureau & Uitvoering haalt Johan Vos het beste uit de medewerkers van De Meeuw. “Vanuit mijn kant plant ik graag een zaadje om anderen te laten nadenken over hoe ze processen kunnen optimaliseren. Dat kan van iets heel kleins tot iets heel groots zijn.”

COACHING ON THE JOB
Om tot de best mogelijke resultaten te komen, stuurt Johan op het optimaliseren van processen en beoogt hij het maximale uit zijn collega’s te halen. “Ik ben altijd al van mening geweest dat het in mensen zit om zichzelf te blijven ontwikkelen en te ontplooien. Ik ben daarom voorstander van een lerende organisatie. Ik vind het belangrijk dat mensen bij elke stap in een proces bedenken of het wellicht beter of slimmer kan, en dat dit vervolgens een standaard denk- en werkwijze wordt.”

EEN ORGANISATIE DIE STAAT ALS EEN HUIS

Door veel contact te hebben met collega’s is Johan op de hoogte van de stand van zaken van projecten en worden eventuele knelpunten waargenomen en opgelost. “Ik houd altijd mijn ogen en oren open en voer vaak gesprekken met de teamleiders. Daarnaast geef ik ook aan dat iedereen elk jaar twee verbetervoorstellen moet indienen. Ik merk dat de afgelopen jaren de teams stappen hebben gemaakt om verbeteringen door te voeren en dat er steeds meer wordt samengewerkt tussen de verschillende teams. Dat vind ik mooi. Ik ben er trots op dat we een goede organisatiestructuur hebben, het staat als een huis.”

Johan Vos | Hoofd Bedrijfsbureau & Uitvoering

Quote open

IK BEN ER TROTS OP DAT WE EEN GOEDE ORGANISATIESTRUCTUUR HEBBEN, HET STAAT ALS EEN HUIS.

Quote close
Johan Vos

HET COMPLETE VERHAAL AANBIEDEN


Onder Johan’s verantwoordelijkheid valt ook het bedrijfsonderdeel services dat zich voornamelijk bezighoudt met preventief en correctief onderhoud en het afhandelen van storingsmeldingen. “Dat is wanneer er iets stuk gaat of vervangen moet worden. Onze monteurs komen dan direct ter plaatse om dat te verhelpen.” Daarnaast houdt zijn afdeling zich ook bezig met kleine verbouwingen: “Als een klant achteraf nog iets wil aanpassen, bijvoorbeeld een ruimte vergroten of kozijnen bijplaatsen, kan onze eigen afdeling de werkzaamheden uitvoeren.”


“Vanuit het serviceteam hebben we de doelstelling om meer aan te bieden dan enkel een gebouw. We willen het plaatje compleet maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderhoud van het pand. Ik vind het daarom mooi dat de mensen uit mijn team steeds klantgerichter denken. Zo nemen we op eigen initiatief, na oplevering van het pand, contact op met de klant met de vraag of alles in orde is en of we nog iets voor hen kunnen betekenen.”