Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Zorgwaard 099
Tijdelijk Zorg Ouderenzorg

Zorgwaard

De tijdelijke voorziening in de wijk Zoomhoek heeft een oppervlakte van 6004 m² en is het nieuwe thuis geworden voor 102 bewoners. Het gebouw bestaat uit 1- en 2-persoonskamers met eigen sanitair en een keukenblok, een restaurant, een kapper, een winkel, een psychogeriatrisch gedeelte met gezamenlijke huiskamer en een afsluitbare activiteitenruimte waar kerkdiensten gehouden kunnen worden.

BEWONERSCOMMISIE

In de projectontwerpfase heeft er goed overleg plaatsgevonden met de bewonerscommisie waarna het bouwproject aan de toekomstige bewoners en familieleden is gepresenteerd.

Opdrachtgever
Zorgwaard
Project
Zorgcentrum
Soort bouw
Tijdelijk
Bouwjaar
2010
Kenmerk
Comfort & Tech
Plaats
Oud-Beijerland
Oppervlakte (m2)
6.004
Zorgwaard 018

Zorgwaard

Zorgwaard 002

Zorgwaard

Zorgwaard 087

Zorgwaard

VERSCHILLENDE FACILITEITEN

Om bezoekers op een veilige manier te ontvangen heeft De Meeuw ook gezorgd voor verschillende faciliteiten bij het kruispunt met de randweg. Zo zijn er vluchtheuvels gebouwd, is er een zebrapad aangelegd en een fietspad gekomen. Tevens zijn er voorzieningen voor de brandweer getroffen, zodat deze in geval van nood makkelijk toegang heeft tot het gebouw.

Laatste nieuws