Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Zorghotel 02
Tijdelijk Zorg

Zorghotel Rotterdam

Het Zorghotel Rotterdam heeft in 2005 haar deuren geopend. Het voorziet in een grote behoefte van zorginstellingen in de regio Rotterdam, die op zoek zijn naar betaalbare interim huisvesting ontstaan door bijvoorbeeld fusies, nieuwbouw, renovatie of wisselend aanbod. Het Zorghotel is een initiatief van De Meeuw Bouwsystemen en Oostelbos Van den Berg.

BETAALBARE INTERIM ZORGHUISVESTING

Het Zorghotel heeft drie woonlagen, een totale oppervlakte van ruim 15.000 m² en biedt ruimte aan circa 200 cliënten met een zorgvraag. Bij de ontwikkeling is rekening gehouden met een open, gezellig en leefbaar karakter. Zo is een ruim opgezet gebouw ontstaan, drempelvrij met kleurige, brede gangen en deuren. Er is plaats voor een restaurant, winkeltje, kapper of fysiotherapieruimte. Ook de realisatie van dagopvang of activiteitenbegeleiding behoort tot de mogelijkheden, evenals kantoren en overlegruimtes.

Opdrachtgever
ASVZ Groep Sliedrecht / Stichting Zorgkompas
Project
Zorgwoningen
Soort bouw
Tijdelijk
Bouwjaar
2005
Kenmerk
Comfort & Tech
Plaats
Rotterdam
Oppervlakte (m2)
15.000

Een complete turnkey oplossing

Uniek aan het Zorghotel is de bouwwijze die gebaseerd is op verandering. Hierdoor kunnen capaciteit en functionaliteit moeiteloos meebewegen met een wisselende zorgvraag. Het Zorghotel kan snel, beheerst en kostenefficiënt aan nieuwe bewoners worden aangepast. Ook kleinschalig wonen is door de bouwkundige opzet eenvoudig te realiseren.

De verschillende woongroepen zijn door middel van openslaande deuren te scheiden of te schakelen en bestaan, naast een woonkamer met keuken, uit 6 slaapkamers. Een complete turnkey oplossing inclusief project-inrichting, sanitair, elektra, domotica, beveiliging en bewaking is hiermee voor vrijwel alle zorginstanties binnen handbereik. Het Zorghotel is zeer makkelijk bereikbaar en heeft volop parkeergelegenheid op het eigen terrein.

Laatste nieuws