Meer

Dialysecentrum voor het Zaans Medisch Centrum

De Meeuw heeft een dialysecentrum voor het Zaans Medisch Centrum gerealiseerd, dat geplaatst is boven op de bestaande bouw.

Een sluisverbinding verbindt het nieuwe centrum met de eerste verdieping van de bestaande accommodatie. het gebouw heeft een bestemming voor 5 jaar.

PROJECT INFORMATIE

PROJECT
Zaans Medisch Centrum

OPDRACHTGEVER
Zaans Medisch Centrum

PLAATS
Zaandam

BOUWJAAR
2010

OPPERVLAKTE (M2)
550

Indeling

Het centrum huisvest een grote open zaal, dialysebehandelkamers, een speciale ruimte voor acute hulpverlening en een MRSA-ruimte. Deze laatste ruimte is via een separate deur bereikbaar om eventueel besmettingsgevaar te voorkomen. Hierdoor kan een besmette patiënt toch de levensbelangrijke nierfunctievervangende therapie krijgen.

Stevige draagconstructie

De vloeren zijn verstevigd om de zware (dialyse)apparatuur te kunnen dragen. Voor de fundatie is gebruik gemaakt van een stevige draagconstructie, afgestemd op de draagconstructie van de bestaande bouw.  

Eerder realiseerde De Meeuw onder meer een huisartsenpost en een verpleegafdeling voor het Zaans Medisch Centrum. 

Vraag ons naar de ongekende mogelijkheden

Meer weten over het project wat wij hebben gerealiseerd? Neem dan contact met ons op, één van onze specialisten helpt je graag verder.

De Meeuw maakt onder andere ruimte voor:

 Blijf op de hoogte
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Bedankt. We zullen je vanaf nu op de hoogte houden.

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.