Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Woonpunt Maastricht 5
Tijdelijk Onderwijs & Overheid

Woonpunt

Woonpunt biedt betaalbaar en prettig wonen aan zo'n 18.000 huurders in Zuid-Limburg. In verband met de verbouwing van het huidige kantoor aan de Leidenlaan in Maastricht, was er behoefte aan een tijdelijk kantoor zodat medewerkers op de locatie kunnen blijven werken en klanten Woonpunt kunnen bezoeken.

LOGISTIEKE UITDAGING

Het plaatsen van het tijdelijke kantoor was een heuse uitdaging. “Het kantoor moest geplaatst worden bovenop een parkeerdek,” aldus Katrien van Eijck (accountmanager bedrijfsleven De Meeuw). “Deze locatie maakte het geheel tot een logistieke puzzel. Daar kwam nog eens bovenop dat het parkeerdek is gelegen aan een drukke doorgaande weg met veel bomen.”

Opdrachtgever
Woonpunt
Project
Kantoor
Soort bouw
Tijdelijk
Bouwjaar
2018
Kenmerk
Fast & Flex
Plaats
Maastricht
Oppervlakte (m2)
209
Woonpunt Maastricht 1

Woonpunt

Woonpunt Maastricht 2

Woonpunt

Woonpunt Maastricht 4

Woonpunt

Woonpunt Maastricht 7

Woonpunt

Woonpunt Maastricht 8

Woonpunt

Quote open

Deze locatie maakte het geheel tot een logistieke puzzel.

Quote close
Quote example image
Katrien van Eijck
Accountmanager De Meeuw

ALLES VOLGENS AFSPRAAK

Naar verwachting blijft het tijdelijke kantoor, voorzien van een kantoortuin, spreekkamers en sanitair, 6 maanden staan. Amanda Crombach (projectontwikkelaar Woonpunt): “De Meeuw heeft bewezen goed te kunnen meedenken in dit project, daarnaast is alles netjes op tijd opgeleverd.”

Laatste nieuws