Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Vital Amstelveen zijaanzicht rechts
Permanent Bedrijfsleven Bouw & industrie Kantoorunit

Vital/GVB

Aan het eindpunt van tram 25 te Amstelveen ligt het nieuwe permanente dienstgebouw van GVB. GVB verzorgt het openbaar vervoer in en om Amsterdam, waaronder ook 2 lijnen in Amstelveen.

Nieuwe Amstelveenlijn

Ten behoeve van de nieuwe (tram) Amstelveenlijn is er een nieuwe opstelplaats voor trams in Amstelveen gerealiseerd. ‘s Nachts worden trams hier gestald en ‘s ochtends vertrekken zij hier vandaan voor hun dagelijkse ritten naar/ door Amsterdam. De Meeuw heeft in opdracht van VITAL het permanente dienstgebouw voor medewerkers van GVB, rijdend en controlerend en lijnmanagement, bij dit complex gerealiseerd. Op basis van het Programma van Eisen is een gebouw ontworpen dat voldoet aan de wensen van de opdrachtgever/gebruiker en aan de eisen van het bouwbesluit voor permanente bouw.

Opdrachtgever
Vital namens GVB
Project
Vital
Soort bouw
Permanent
Bouwjaar
2020
Plaats
Amstelveen
Oppervlakte (m2)
160
Vital Amstelveen zijaanzicht

Vital - Zijaanzicht

Vital Amstelveen binnen

Vital - Kantine

Vital Amstelveen keuken

Vital - Keuken

Vital Amstelveen keuken

Vital - Keuken

Vital Amstelveen vooraanzicht

Vital - Vooraanzicht

Vital Amstelveen binnen

Vital - Kantoor

Tevreden klant

“De bouw is over het algemeen voorspoedig verlopen. Vooral het bezoek aan de fabriek is als prettig ervaren. Zo kon vooraf een goede indruk worden verkregen van de prefab modules. Het verificatieproces heeft vanuit VITAL wat meer tijd gekost, maar het resultaat is een dienstgebouw wat voldoet aan alle eisen en wensen van onze opdrachtgever OAVL en gebruiker GVB”, aldus Fred Vaes, Werkvoorbereider/ Coördinator Opstelterrein bij VITAL.

Fijne samenwerking

Ook de projectleider van GVB is positief over de samenwerking met De Meeuw. “Een hele fijne partij om mee samen te werken. Aan de voorkant werd er goed meegedacht over het ontwerp waardoor de huisvesting snel in gebruik genomen kon worden. Ook werden de restpunten snel opgepakt.”

Laatste nieuws