Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Tijdelijk Zorg Ouderenzorg

Vilente-Doorwerth

In de zomer van 2018 opende zorginstelling Vilente de deuren van zorgcentrum Mooi-Land In Doorwerth. Daar bieden ze huisvesting aan ouderen die vooral spoed- of kortdurende zorg nodig hebben. Met deze nieuwe locatie helpt de zorginstelling mensen die te goed zijn voor het ziekenhuis, maar nog te veel zorg nodig hebben om al naar huis te gaan.

MODULAIRE HUISVESTING

Begin 2018 zijn we gestart met de bouw van Mooi-Land. Een gedeelte van het huidige pand was al in gebruik als zorginstelling in Oud-Beijerland. Omdat dit gebouw daar niet langer nodig was, werd het verplaatst naar Doorwerth. “Het is een mooi voorbeeld van hoe we bij De Meeuw omgaan met circulariteit”, aldus accountmanager Jorrit Heuts van De Meeuw. “De gebouwen van De Meeuw zijn flexibel waardoor ze te verplaatsen zijn, maar daarnaast ook op te schalen of weer af te schalen als de omgeving daarom vraagt. Je zit daardoor niet jaren vast aan een gebouw dat niet meer aan de wensen voldoet.”

Opdrachtgever
Vilente
Project
Zorgwoningen
Soort bouw
Tijdelijk
Bouwjaar
2018
Kenmerk
Comfort & Tech
Plaats
Doorwerth

Vilente-Doorwerth

Vilente-Doorwerth

Vilente-Doorwerth

Vilente-Doorwerth

Vilente-Doorwerth

Vilente-Doorwerth

Vilente-Doorwerth

De gebouwen van De Meeuw zijn flexibel waardoor je niet jaren vast zit aan een gebouw dat niet meer aan de wensen voldoet.

Ton Poos
Bestuurder van Vilente

AANSLUITEN OP DE GROEIENDE VRAAG

Het gebouw doet de komende tien jaar dienst als zorginstelling voor Vilente. Bestuurder van Vilente, Ton Poos: “Dankzij de flexibele manier van bouwen van De Meeuw kan Vilente inspelen op de grote maatschappelijke behoefte aan tijdelijk verblijf van ouderen. Hiermee voldoen wij aan de groeiende vraag van met name huisartsen en ziekenhuizen.”

ZO GOED ALS NIEUW

In Mooi-Land zijn nieuwe kantoren, een opleidingscentrum en een koffieplein voor de medewerkers gerealiseerd. De cliënten verblijven er in appartementen met eigen badkamer, die na verplaatsing allemaal zijn gerenoveerd. Daarnaast is de gevel verfraaid, waardoor het gebouw één geheel is geworden met de bosrijke omgeving.

Omdat dit gebouw op een andere locatie niet langer nodig was, werd het verplaatst. Het is een mooi voorbeeld van hoe we bij De Meeuw omgaan met circulariteit.

Jorrit Heuts
Accountmanager De Meeuw

Laatste nieuws