Meer

In opdracht van universiteit Leiden heeft De Meeuw eind 2016 een tijdelijk kantoorgebouw gerealiseerd. Na een korte ontwerpfase werd de accommodatie op het terrein van de universiteit gerealiseerd in 7 maanden tijd. Het is de bedoeling dat deze 10 jaar blijft staan.

OPDRACHTGEVER
Universiteit Leiden

PROJECT
Kantoorgebouw

PLAATS
Leiden

BOUWJAAR
2016

Het gebouw bestaat uit 71 losse units, heeft een bruto vloeroppervlakte van 1320 m2 en beschikt over diverse ruimtes voor bestuurlijke doeleinden, denk aan kantoren en spreek- en vergaderkamers, verdeeld over twee bouwlagen. Daarnaast zijn een keuken en toiletruimte gerealiseerd.

Een optimaal werkklimaat

Bij het ontwerp is rekening gehouden met het realiseren van een optimaal werkklimaat. Naar klantwens zijn alle buitenramen voorzien van screens die van binnenuit handmatig bediend kunnen worden. Daarnaast is mechanische ventilatie geïnstalleerd in de verschillende ruimten, evenals een centrale verwarmingsinstallatie die specifieke ruimtetemperaturen kan garanderen.

Open indeling met voldoende werkplekken

De gangwanden van het kantoor bestaan uit een standaardbinnenwand en een groot glazen raam, bestaande uit glas en houtspaanplaat met melanine toplaag, waardoor de ruimte op een transparante en stijlvolle manier wordt afgesloten zonder afbreuk aan de gewenste open sfeer. Tevens is een vide gerealiseerd, en zijn er diverse zithoeken en werkplekken gecreëerd waar medewerkers kunnen vergaderen. Een sluis verbindt het nieuwe kantoorgebouw met het naastgelegen gebouw.

De Meeuw maakt onder andere ruimte voor:

Toestemming plaatsen cookies

Deze website maakt gebruik van functionele, statistische en social media & overige cookies. Als u wilt aanpassen welke cookies en scripts gebruikt mogen worden, kunt u hieronder uw instellingen wijzigen.

Meer informatie is beschikbaar in de privacy- en cookiestatement.