Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Prisma 001
Tijdelijk Zorg Gehandicaptenzorg

Stichting Prisma

EEN EIGEN PLEK

Stichting Prisma is er voor mensen met een verstandelijke beperking. Zij helpt hen bij het verwerven van een eigen plek in de Brabantse samenleving. En draagt bij aan een waardevol leven, waarover de cliënt zelf regie voert. Ze ondersteunt cliënten in alle levensfasen. Hun persoonlijke behoeften, individuele mogelijkheden en talenten zijn daarbij haar uitgangspunt. Ze voelt zich betrokken bij het levensgeluk van haar cliënten en heeft aandacht voor hun kwetsbaarheid.

Prisma wil dat mensen met een verstandelijke beperking een waardevol leven kunnen leiden. En dat haar cliënten, medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners zich welkom voelen bij de organisatie.

Opdrachtgever
Stichting Prisma
Project
Zorgcentrum
Soort bouw
Tijdelijk
Bouwjaar
2012
Kenmerk
Comfort & Tech
Plaats
Biezenmortel
Oppervlakte (m2)
2.168
Prisma 002

Stichting Prisma

Prisma 051

Stichting Prisma

Prisma 433

Stichting Prisma

Prisma 434

Stichting Prisma

EEN TIJDELIJK ONDERKOMEN

Het tijdelijke onderkomen voor 37 cliënten heeft Prisma met De Meeuw gerealiseerd. Het gebouw is opgebouwd middels de herinzet van bestaande zorgunits. Deze bouwmodules waren eerder gebruikt door een groot verzorgingshuis in Amersfoort. . In zijn totaliteit neemt het onderkomen zo’n 2100 vierkante meter in beslag.

INDELING

Het gebouw is opgesplitst in kleinschalige woongroepen met ieder twee eigen huiskamers. De twee reguliere groepen hebben naast een eigen zit-/slaapkamer ook een eigen sanitaire voorziening gekregen. De somatische cliënten delen met z’n tweeën een grotere badkamer, maar hebben ieder een eigen slaapkamer. In het gebouw zijn diverse zorgconcepten toegepast. Hierbij staat gebruiksvriendelijkheid en herkenbaarheid voor bewoners en verplegend personeel centraal. Het concept biedt een eenvoudige ombouwmogelijkheid tussen verzorging en verpleging. Zo kan er makkelijk en snel ingespeeld worden op veranderingen van de zorgvraag in volume, capaciteit en welzijnsniveau.

Laatste nieuws