Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Logistic hub schiphol 01
Tijdelijk Bedrijfsleven Bouw & industrie

Schiphol

Om alle bouw- en vernieuwingsprojecten op Schiphol in goede banen te leiden wordt er een logistics hub aangelegd. Dit is een bouwplaats van ongeveer 130.000 vierkante meter ten zuiden van de luchthaven. Door plaats te bieden aan mensen, machines, voertuigen en bouwmaterialen ontstaat ruimte om de toekomstplannen van de luchthaven waar te maken. De Meeuw heeft hier vier gebouwen opgeleverd bestaande uit 3 kantoren en een portiersgebouw incl. trainingsruimte.

'De forse (geluids)eisen die werden gesteld, maar vooral de enorme tijdsdruk om deze gebouwen op te leveren waren de grootste uitdaging in het project, ’ aldus Katrien van Eijck (accountmanager De Meeuw). Binnen een maand heeft De Meeuw de eerste twee gebouwen uitgeleverd. De andere twee gebouwen volgden 14 dagen later.

Opdrachtgever
Schiphol Nederland B.V.
Project
kantoorgebouwen en een portiersgebouw incl. trainingsruimte
Soort bouw
Tijdelijk
Bouwjaar
2018
Kenmerk
Comfort & Tech
Plaats
Schiphol
Logistic hub schiphol 02

Schiphol

Logistic hub schiphol 03

Schiphol

Logistic hub schiphol 04

Schiphol

Logistic hub schiphol 05

Schiphol

Quote open

We hebben de samenwerking met De Meeuw als erg prettig ervaren; het bedrijf is flexibel. Ze denken mee en houden het overall proces goed in de gaten.

Quote close
Quote example image
Tom Bekker
Partner DVP | Schiphol

GELUIDSWERENDE MAATREGELEN

De geluidseisen die werden gesteld aan de gebouwen zijn hoog i.v.m. laag overvliegende vliegtuigen. Katrien: ‘Door het plaatsen van suskasten en andere geluidswerende maatregelen konden we aan de door Schiphol gestelde eisen voldoen.’ Behalve de geluidswerende eisen heeft De Meeuw de opdracht gekregen vanwege de snelheid waarmee de huisvesting geleverd kon worden. Na de aanvraag lag er binnen vier dagen een offerte, drie weken later werd het eerste gebouw geplaatst.

Laatste nieuws