Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Tijdelijk Bedrijfsleven Onderwijs & Overheid

Rijkswaterstaat

BOUWVERGUNNING-STUKKEN VOOR EEN DIRECTIEKANTOOR

Kreeg De Meeuw eerder nog de opdracht van Rijkswaterstaat om de bouwvergunningstukken voor een directiekantoor te verzorgen, ook via Europese aanbesteding werd gekozen voor De Meeuw als ontwerper en bouwer.

Binnen de opdracht vielen ook het grondwerk, de fundering, de bestrating, de terreininrichting en de verbreding van de waterloop.

Opdrachtgever
Rijkswaterstaat
Project
Directiekantoor
Soort bouw
Tijdelijk
Bouwjaar
2010
Kenmerk
Comfort & Tech
Oppervlakte (m2)
500

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat

VERBREDING VAN DE A50

Er wordt door Rijkswaterstaat hard gewerkt aan de verbreding van de A50 ter hoogte van Ewijk-Valbrug. De weg wordt verbreed van 2x2 naar 2x4 rijstroken en daarbij komt ten westen van de Waalbrug een extra brug. Het nieuwe directiekantoor van ongeveer 500 m² is hier op strategische locatie in een weiland geplaatst.

UNITS

Het tijdelijk kantoor is gemaakt van units en accommodeert een instructieruimte, kantoren, vergaderruimten en een kantine. De bouwtijd heeft 10 weken behelst en is in april 2010 afgerond. Het kantoor, zichtbaar direct na de Waalbrug op de A50, zal 4 jaar blijven staan.

Laatste nieuws