Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Portiersloge KLM 001
Permanent Bedrijfsleven Kantoren & Commerciële ruimten Portiersloge

Portiersloge KLM

In opdracht van KLM Cargo hebben wij op Schiphol een nieuw permanent portiersgebouw gerealiseerd. Het oude (unit)gebouw was na ruim 30 jaar dusdanig verouderd dat het nodig vervangen moest worden.

DE BOUW

Het gebouw is ongeveer 80m2 groot excl. bouwkundige luifel. Sodexo is het facilitaire bedrijf dat de uitvraag en verdere bouwbegeleiding heeft verzorgd. Het belang van de tijdige oplevering van de accommodatie was dusdanig groot, dat zelfs de directie van KLM zich heeft bemoeid met de voortgang. De bouw heeft, zonder ons toedoen, nog wel wat vertragingen opgelopen, maar is uiteindelijk naar ieders tevredenheid opgeleverd. Zo werden we bijvoorbeeld tijdens de bouw verrast door een bouwstop omdat er elders op het KLM terrein een bom uit WOII gevonden werd. Het onschadelijk maken en de bijbehorende veiligheidsmaatregelen hebben uiteindelijk een aantal weken in beslag genomen.

Opdrachtgever
KLM N.V.
Project
Portiersloge
Soort bouw
Permanent
Bouwjaar
2013
Kenmerk
Deluxe & Complete
Plaats
Schiphol
Portiersloge KLM 003

Portiersgebouw KLM

Portiersloge KLM 005

Portiersgebouw KLM

Portiersloge KLM 007

Portiersgebouw KLM

COMFORT

Het opgeleverde gebouw is van alle gemakken en comfort voorzien. Zo is de accommodatie van complete luchtbehandeling voorzien, zitten de gebruikers op een verhoogde computervloer en is de accommodatie voorzien van extra veel glas, tot zo ver mogelijk tegen de hoekkolommen. De luchtbehandelingsinstallatie, zijn op het dak netjes achter het grote logo-bord van KLM weggewerkt. De grote luifel en wachthokje zorgen ervoor dat de gebruikers te allen tijde droog staan.

Laatste nieuws