Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Orange Nautical Services Zaandam 05
Tijdelijk Bedrijfsleven Kantoren & Commerciële ruimten Een kantoor met perspectief

Orange Nautical Services

EEN SNELLE OPLEVERING

Orange Nautical Services is een bedrijf dat is gespecialiseerd in onderhoud en opslag van schepen, gevestigd in Zaandam. Het bedrijf had op korte termijn kantine- en kantoorruimte nodig. Oorspronkelijk voor een periode van 6 weken, inmiddels voor circa 18 maanden.

‘Op woensdagmiddag werd ik gebeld door Orange Nautical Services, er moest snel kantineruimte geleverd worden omdat een andere partij plotseling niet meer kon leveren,’ aldus Erik Kempe. ‘De vraag bestond uit een kantoor met kantineruimte, voorzien van meubilair.’

Opdrachtgever
Orange Nautical Services
Project
Kantoor
Soort bouw
Tijdelijk
Bouwjaar
2017
Kenmerk
Comfort & Tech
Plaats
Zaandam
Oppervlakte (m2)
133
Quote open

Alles wat je als ondernemer wenst; snelle opvolging van aanvraag, één contactpersoon en een vlotte afhandeling van de communicatie.

Quote close
Quote example image
Maurits Zeinstra
Orange Nautical Services

OPLEVERING

Op basis van deze aanvraag werd er direct een offerte uitgewerkt, welke op donderdag om 12:00 uur werd ondertekend door de opdrachtgever. Vervolgens is de accommodatie op maandag geplaatst en, naar tevredenheid, opgeleverd.

Maurits Zeinstra (Orange Nautical Services): ‘Wij zijn erg tevreden over de manier waarop De Meeuw ons zo snel heeft kunnen voorzien van de juiste accommodatie.’

Laatste nieuws