Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
Maxima Medisch Centrum 384
Tijdelijk Zorg Ziekenhuis

Maxima Medisch Centrum

EXTRA VLEUGEL

De Meeuw heeft voor het Máxima Medisch Centrum een extra vleugel voor kort verblijf ontwikkeld. De vleugel telt twee verdiepingen met een totale oppervlakte van 2337 m2.

De extra vleugel is in gebruik genomen door de verloskundige afdeling. Naast een aantal volledig geoutilleerde bedkamers, waar patiënten kunnen verblijven na een bevalling of kleine ingreep, zijn er ook luxe verloskundige suites opgenomen.

Opdrachtgever
Maxima Medisch Centrum
Project
Uitbreiding afdeling verloskunde
Soort bouw
Tijdelijk
Bouwjaar
2008
Kenmerk
Comfort & Tech
Plaats
Veldhoven
Oppervlakte (m2)
2.337
Maxima Medisch Centrum teaser

Maxima Medisch Centrum

Maxima Medisch Centrum 378

Maxima Medisch Centrum

Maxima Medisch Centrum 368

Maxima Medisch Centrum

Maxima Medisch Centrum 375

Maxima Medisch Centrum

Maxima Medisch Centrum 371

Maxima Medisch Centrum

Luxe verloskundige suites

Naast deze kamers zijn er ook algemene functies gerealiseerd zoals zusterposten, spoelruimten, onderzoekkamers, een kleine polikliniek, medicijnenruimte en kantoren. De bedkamers zijn uitgerust met alle benodigde verpleegoproepinstallaties, bedwandpanelen en medische gassen. Achter een aantal bedden is de kunststof vloerbedekking omhoog gezet ten behoeve van bedwandbescherming.

De badkamers van de verloskundige suites zijn luxe uitgerust met wandtegels en ligbaden. Er is ook bij de binnenwanden en -deuren rekening gehouden met hoge akoestische waarden.

Uitstraling gevel afgestemd op bestaande bouw

Voor de gevel aan de zichtzijde is in het ontwerp rekening gehouden met de bestaande bebouwing. De gevel aan de zichtzijde heeft dezelfde uitstraling gekregen als de bestaande gevel en past hierdoor goed bij de overige gebouwdelen.

De gehele vleugel is ontwikkeld voor een gebruik van vijf jaar maar de mogelijkheden na deze periode zijn legio. Zo kunnen de kantoorruimtes moeiteloos veranderen in onderzoekkamers en kunnen de bedkamers worden ingezet voor andere afdelingen.

Laatste nieuws