Voor meer informatie kun je contact opnemen met een medewerker van De Meeuw. Bel ons via onderstaand telefoonnummer, of mail ons.
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
KAFRA Greenport 2
Tijdelijk Bedrijfsleven Slaapverblijf Arbeidsmigranten hotel Een goede huisvesting voor arbeidsmigranten

LH Greenport Sevenum

Steeds meer logistieke bedrijven kiezen ervoor om zich te vestigen in de regio rondom Greenport Venlo, waardoor de vraag naar personeel sterk toeneemt. Tegelijkertijd kampt de regio met een woningentekort. In opdracht van uitzendbureau OTTO Workforce heeft De Meeuw in april 2018 LH Greenport opgeleverd, een tijdelijk modulair wooncomplex opgeleverd dat huisvesting biedt aan meer dan 400 arbeidsmigranten. Het is de bedoeling dat het complex 5 tot 15 jaar blijft staan.

Opdrachtgever
OTTO Workforce
Project
Huisvesting arbeidsmigranten
Soort bouw
Permanent
Bouwjaar
2018
Kenmerk
Comfort & Tech
Plaats
Sevenum
KAFRA Greenport 1

LH Greenport Sevenum

KAFRA Greenport 008

LH Greenport Sevenum

KAFRA Greenport 028

LH Greenport Sevenum

KAFRA Greenport 034

LH Greenport Sevenum

KAFRA Greenport 021

LH Greenport Sevenum

Bereikbaarheid en comfort

Door het regionale woningtekort werden arbeidsmigranten voorheen vaker verder weg van hun werkplek gehuisvest, wat onnodig woon- en werkverkeer betekende. Bij het ontwerp van LH Greenport werd rekening gehouden met bereikbaarheid en comfort, zodat de bewoners niet onnodig lang onderweg zouden zijn en zij bij thuiskomst vooral kunnen ontspannen.

Een wooncomplex om te kunnen ontspannen

Het wooncomplex bestaat uit in totaal 150 appartementen geschikt voor 2 of 4 personen, welke zijn verdeeld over drie woonlagen. Alle appartementen beschikken over een eigen keuken, badkamer en toilet. Op de begane grond zijn gemeenschappelijke ruimtes gerealiseerd, waaronder een wasruimte en fitnesszaal.

Het buitenterrein is opgeleverd met verharding en groenvoorzieningen met een nette afwerking. Daarnaast staan op het terrein diverse picknicktafels en zijn een voetbal- en een basketbalveld aangelegd, waar de bewoners na werktijd kunnen ontspannen.

Laatste nieuws