Meer

Realisatie

Naast een zeer korte realisatietijd – het gebouw is in enkele maanden gerealiseerd - moesten ook de seismische zone 3 en de begroting worden gewaarborgd. Het totale 4.130 m² grote, drie verdiepingen tellende gebouw is opgebouwd uit 150 modules en geplaatst op een kelderconstructie.

De opslag-, garderobe-, koel- en techniekruimten zijn geplaatst in de kelder. Op de begane grond en 1e verdieping zijn de laboratoria, kantoren en toiletten te vinden. Op de 2e verdieping bevinden zich de vergaderzalen, het auditorium en een cafetaria. Ongeveer een derde wordt gebruikt voor de ventilatiesystemen. De strakke gevelafwerking en beglazing geven het gebouw verder een hoogwaardige en moderne uitstraling.

PROJECT INFORMATIE

PROJECT
Laboratoriumgebouw

OPDRACHTGEVER
Gezondheidszorg

PLAATS
Oberriet

BOUWJAAR
2014

OPPERVLAKTE (M2)
4130

We waren verrast door de zeer snelle realisatie
Gregor Martin, project manager

Levensduur

Met de bouw is rekening gehouden met het maximaal verlengen van de levensduur ervan. Als meer capaciteit gewenst is, kan eenvoudig een verdieping op het gebouw worden geplaatst, door de hoge mogelijke bodembelasting en het modulaire bouwsysteem.

Vraag ons naar de ongekende mogelijkheden!

Meer weten over het project wat wij hebben gerealiseerd voor Laboratoriumgebouw? Neem dan contact met ons op, één van onze specialisten helpt je graag verder.

DEMEEUW maakt onder andere ruimte voor:

 Blijf op de hoogte
Meteen op de hoogte van het laatste nieuws, meld je aan voor onze nieuwsbrief.
 
Bedankt. We zullen je vanaf nu op de hoogte houden.